Home Stiri Mondene Actorul care le-a cucerit pe J. Lo sau Cameron Diaz

Actorul care le-a cucerit pe J. Lo sau Cameron Diaz

autor Elena Yvette
1,1K views

Bradley Cooper este actorul discret, care a făcut cuceriri la Hollywood, precum Jennifer Lopez sau Cameron Diaz.

cooper

Declarat cel mai sexy bărbat din lume, Bradley Cooper este un Don Juan, deși nu este cunoscut pentru o astfel de reputație. Printre cuceririle sale se numără Jennifer Lopez și Cameron Diaz, precum și alte vedete de la Hollywood.

Actrițe cu care Bradley Cooper a avut o relație

Olivia Wilde

olivia

Renee Zellweger

renee

Bradley Cooper și Renee Zellweger au avut o relație lungă și serioasă, însă au rămas prieteni și în prezent. Cei doi încă se întâlnesc, chiar dacă sunt desparțiți.

Jennifer Aniston

aniston

Relația lor nu a prea funcționat. S-au cunoscut pe platourile de filmare pentru filmul „He’s Just Not That Into You”, au ieșit de câteva ori împreună însă relația nu a durat prea mult, cei doi neavând multe în comun.

Cameron Diaz

cameron

Cu Cameron Diaz, actorul a avut o scurtă aventură în anul 2007. Cei doi au fost văzuți și la un meci de fotbal american, în compania lui Ashton Kutcher și Mila Kunis.

Jennifer Esposito

jennifer

Cei doi au fost căsătoriți în 2004, deși, poate multă lume nu își mai amintește asta, însă au divorțat după numai patru luni.

Jennifer Lopez

lopez

Nici Jennifer Lopez nu face abstracție de la cuceririle lui Bradley Cooper. În 2011 cei doi au avut o relație, conform apropiaților lor, însă nciunul din ei nu au vrut să vorbească vreodată despre relația lor. Au fost văzuți ieșind de mai multe ori la cină și la câteva petreceri.

Melanie Laurent

melanie

Actrița din „Inglorious Baterds” a avut o relație cu Bradley în anul 2011. Cei doi au fost văzuți împreună la Paris, foarte romantici.

Zoe Saldana

zoe

S-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului „The Words”, în anul 2011. La petrecerea de Revelion, cei doi au fost surprinși sărutându-se, după care au recunoscut că sunt împreună, formând un cuplu timp de trei luni. Deși au avut o tentativă de împăcare, cei doi au ales să rămână amici…

Rachel McAdams

mcadams

Cunoscându-se pe platourile de filmare de la „Wedding Crashers”, Rachel McAdams și Bradley Cooper au avut o relație însă se pare că actorul juca la două capete, ieșind și cu Suki Waterhouse în același timp.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed