Home Stiri Actrita Adriana Trandafir si-a scos fiica in lume. Iata cat de frumoasa este tanara Maria Speranta!

Actrita Adriana Trandafir si-a scos fiica in lume. Iata cat de frumoasa este tanara Maria Speranta!

autor Tudor Irina
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views 2 minute timp de citit

La Teatrul Naţional din Bucureşti a avut loc cea de-a 12-a ediţie a premiilor Gopo. Nu au lipsit toate vedetele de la noi, printre care s-a numărat și actriţa Adriana Trandafir.

Frumoasa actrița în vârstă de 61 de ani nu a venit singură, ci însoțită de fiica ei, Maria Speranța, care este o tânăra adolescentă ajunsă aproape de pragul majoratului.

Chiar dacă actrița este o femeie foarte atrăgătoare, toți cei prezenți la eveniment nu au putut să nu observe cât de frumoasă este și fiica ei.

Maria Speranța este un copil născut târziu. Adriana avea 45 de ani când a adus-o pe lume pe fetița ei.

Actrița mai are un băiat din prima căsătorie, iar surse apropiate vedetei au declarat că cei doi copii au acum o relație bună.

„Maria i-a adus bucurie şi linişte în viaţă. Chiar dacă copiii au stat despărţiţi, acum sunt buni prieteni, se întâlnesc. Adriana este din nou fericită”, a declarat o persoană din cercul de prieteni ai actriței.

Frumoasa actriță, care acum joacă un rol incitant în serialul „Fructul oprit”, de la Antena 1, a declarat în nenumărate rânduri că a avut o viață grea, însă umorul a fost salvarea ei…

„Umorul a fost medicamentul meu salvator în multe situații. Umorul este prietenul meu cel mai bun și cel mai sincer”, a dezvăluit Adriana Trandafir.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies