HomeStiri Mondene Actrita Paula Chirila isi doreste o viata noua. Se prevede o impacare cu fostul sot?!

Actrita Paula Chirila isi doreste o viata noua. Se prevede o impacare cu fostul sot?!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 997 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/01/Actrita-Paula-Chirila-isi-doreste-o-viata-noua.-Se-prevede-o-impacare-cu-fostul-sot-1.jpg

Paula Chirilă a uimit pe toți cei care o admiră în momentul în care a declarat că a hotărât să divorțeze de cel care i-a fost soț.

Actrita-Paula-Chirila-isi-doreste-o-viata-noua.-Se-prevede-o-impacare-cu-fostul-sot-1 in Stiri Mondene

Pentru că este o persoană cu zâmbetul pe buze, aceasta a declarat că nu spune «nu» unei împăcări cu fostul soț, însă a declarat ce așteptări are de la un bărbat.

Divorțul de Marius Aciu a făcut din Paula Chirilă o femeie liberă dornică să descopere noi orizonturi. Îl respectă foarte mult pe tatăl fetiței ei, însă nu spune «nu» unei relații noi.

in Stiri Mondene

„Mă simt foarte bine. Nu e exclus să mă îndrăgostesc! Marius face parte din viaţa noastră, stă cu noi de dragul nostru. Totul e posibil să se întâmple (n.r. împăcare). Dacă îşi va face o relaţie, nu voi băga niciodată beţe în roate. Ţin foarte mult la el. E o altfel de viaţă, pentru că sunt liberă!

Aştept străinătatea, de ce doar provincia? Să fie un om bun, să îi placă copiii. Sigur vor apărea şi oameni pasageri în viaţa mea. Eu nu mai pot să trăiesc nicio aventură pentru că sunt o femeie liberă. Dragostea nu poate dura doar trei ani. A înţeles că tati stă în altă parte, îi simte lipsa, dar se văd mai mereu…

Marius e un om de calitate şi nici nu vreau să traumatizez în niciun fel copilul… Vreau un bărbat care să mă facă să râd şi să fie deştept, nu suport proştii. Aş mai face un copil, chiar îmi doresc copii, unul, doi”, a detaliat Paula Chirilă la emisiunea „Agenţia VIP”, de la Antena Stars.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed