Home Stiri Adda a fost diagnosticată greșit și a cheltuit foarte mulți bani din acest motiv. Vedeta a vorbit despre cumplita perioadă

Adda a fost diagnosticată greșit și a cheltuit foarte mulți bani din acest motiv. Vedeta a vorbit despre cumplita perioadă

autor Bodnar Anca
Data publicării: Data actualizării: 252 views 3 minute timp de citit
  • Un diagnostic greși i-a pus Addei viața în pericol

  • A cheltuit foarte mulți bani din cauza diagnosticării greșite

  • Buna disciplină a salvat-o

Adda a povestit întotdeauna pe rețelele de socializare despre diagnosticul greșit care i-a fost pus, despre schimbările pe care le-a făcut după aceea în viața ei, și mai nou și despre sumele astronomice pe care le-a cheltuit din cauza medicilor care nu au știut să îi spună ce are.

Vedeta și-a pus viața în pericol din cauza unui diagnostic greșit, însă a avut norocul ca până la urmă să dea de un medic care să o ajute.

„Te doare, umarul, piciorul, amețeală, probleme de concentrare, ceață pe ochi, spasme, nu-ți simți anumite părți ale corpului. Am dat 15.000 de euro pe analize, analizele arată perfect, medicii zic că nu ai nimic, că e de la cap, e o boala foarte greu de diagnosticat. Mi-ar plăcea ca medicii sa acorde mai multă atenție, cazul meu să fie un exemplu. M-am testat și așa am aflat, după ce a am avut prima parestezie la volan, Borelia vine cu niște co-infecții. Atunci mi-am dat seama că s-ar putea să fie Borelia”, a povestit Adda în cadrul unei emisiuni TV.

„Eu am fost un caz fericit”

„Datorită alimentației am reușit cumva să țin simptomele sub control, dar când a început cu afectare neurologică nu mai poți să ții sub control cu salată verde. Eu am fost un caz fericit, că la mine doar s-a inflamat creierul, boala nu a apucat să mănânce din el, să îi facă găurele”, a mai menționat vedeta.

Adda a ajuns să înțeleagă mai bine un astfel de diagnostic, dar și presiunea care se pune asupra unui artist atunci când face o astfel de dezvăluire.

Din acest motiv, în momentul în care Justin Bieber a făcut public un video în care vorbește despre boala de care suferă, Adda a ținut să facă unele precizări menite să le deschidă ochii oamenilor.

„Se numește ”boala sărutului” în termeni populari pentru că se transmite prin fluide. Virusul EPSTEIN BARR- îl luăm toți în copilărie de la mâini murdare etc și avem simptome ”inofensive” care imită răceala. El se reactivează de mai multe ori pe parcrusul vieții și provoacă de la tiroida hasimoto la cancer limfatic, boala lyme, leucemii, paralizii etc. Ar trebui să ne testăm anticorpii igm igg cel puțin de 2 ori pe an. Sunt peste 60 de ulpini și o mare parte din probleme (dacă avem) sunt de la EBV. Din cauza imunității scăzute, alimentație sau alte afecțiuni colaterale, când se reactivează, face ravagii. Nu se poate trata- pentru că este virus- se poate doar menține în stare latentă în celule. Majoritatea oamenilor cu probleme mari de sănătate, chiar și cu alergii, urticarii, probleme hormonale, boli autoimune, parazitare, de sânge etc au acest virus reactivat. Femeile care au ganglionii inflamați inghinal, la sâni, axilă etc- au acest virus reactiivat. Hai să nu mai râdem că se poate întâmpla oricui!” a declarat atunci vedeta.

În momentul de față Adda se simte mult mai bine, și are în continuare grijă la tot ceea ce face și la tot ceea ce mănâncă.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies