Home Stiri Adda are probleme grave de sănătate: „Eu o să plâng în baie”

Adda are probleme grave de sănătate: „Eu o să plâng în baie”

autor Buinoschi Andreea
491 vizualizari

Adda, de ceva vreme, se confruntă cu probleme de sănătate. Din cauza lor, a ajuns la spital și, din păcate, nu va scăpa de ele nici de Crăciun. Pentru a remedia această situație, artista va fi nevoită să țină un regim strict, dar este încrezătoare că totul va fi bine.

De mai multe ori, fosta concurentă de la Asia Express a apărut pe Instagram chiar și în momentele în care nu se simțea foarte bine și le-a spus fanilor că nu trece prin cea mai bună perioadă, din cauza stării de sănătate.

„Ideea e că am stat toată noaptea la urgențe și azi am revenit, pentru că, pe lângă faptul că am avut erupții pe tot corpul, am început să respir foarte greu, să mi se umfle limba și să simt înauntru în gât ca și cum aș avea ceva acolo care mă ține și nu pot să respir”, a spus artista în urmă cu ceva vreme.

Acum, aceasta trebuie să urmeze un regim foarte strict, pentru următoarele nouă luni. În stilul caracteristic, Adda a făcut haz de necaz și a spus că va fi foarte greu, deoarece vine Crăciunul, iar ceea ce pune pe masă va fi tentant. „De astăzi voi începe o dietă care va dura nouă luni. Este împărțită în trei etape. Primele trei luni sunt cele mai grele și, mai ales, primele săptămâni. Vine Crăciunul și eu o să plâng în baie.

Nu este o cură de slăbire, este o dietă antiinflamatorie care mă ajută să scap de toxine și tot ce e nasol în organism, pentru că și dezechilibrul ăsta din corp mi-a declanșat alergia severă pe care o am încă de două luni și ceva. Urmează o nouă etapă, eu gândesc pozitiv, mă gândesc pozitiv, probabil o să slăbesc, o să mă usuc de tot. Important este să fiu sănătoasă”, a spus soția lui Cătălin Rizea pe contul ei de Instagram.

Adda este una dintre cele mai de succes artiste de la noi. Piesele sale sunt ascultate pe YouTube de multe persoane. În cadrul unui interviu acordat celor de la infomusic.ro, a vorbit despre succesul său. „Pentru mine, succesul înseamnă, sau simt că am succes, atunci când piesele mele își fac treaba, în sensul că ajung la sufletele oamenilor. E adevărat că atunci când ai un Number One și iei premii și ești foarte difuzat, poți să zici că ai succes. Dar, dacă stăm să ne gândim în profunzime, eu m-am apucat de muzică ca să transmit niște mesaje și să ajung la oameni…

Mă bucur foarte mult că pe YouTube am aproape 160 de milioane de vizualizări, ceea ce înseamnă foarte mult, și 330 de mii de subscriberi. Pe canalul meu de YouTube este doar muzica mea. Asta înseamnă că oamenii care au dat subscribe au venit doar pentru mine și lucrul ăsta mă bucură foarte mult. Și le mulțumesc!”, a spus Adda pentru sursa menționată mai sus.

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies