Adda, din nou în spital. Iată ce s-a întâmplat!

Share

De ceva vreme, Adda se confruntă cu probleme de sănătate. Deși a declarat că lucrurile merg bine și se vindecă, se pare că problemele nu au dispărut în totalitate. Din păcate, artista a ajuns din nou la spital, unde a avut nevoie de o perfuzie.

„Poza asta este nuca din peretele Instagram-ului, dar este pentru cei care ştiu ce înseamnă intoleranţa la histamină şi dermografismul. V-am promis că vă ţin la curent cu evoluţia mea. Poate vă ajut, inspir. Am ajuns, acum câteva săptămâni, în punctul în care m-am săturat să tratez simptome şi am refuzat să cred că o să fiu dependentă toată viaţa de antihistaminice. Aşa că, am început să citesc, să mă documentez şi mai bine şi să încep să caut şi să tratez CAUZA – care este acolo, în celulele noastre şi la nivel de subconștient, stres, obiceiuri alimentare proaste, antibiotice, antiinflamatoare etc.

Am început o detoxifiere puternică, atât fizică, cât şi psihică. Lucrez cu doctori specializați în medicină cuantică şi psihoterapie. Ţin o dietă strictă şi iau suplimente. Cu timpul, mă voi vindeca trup şi suflet! ❤️”, a scris Adda pe contul său de Instagram.

În urmă cu aproximativ o lună, aceasta le-a spus fanilor că munca ei dă roade şi nu doar că reuşeşte să îşi curețe organismul, dar a reuşit şi să slăbească.

„V-am terorizat cu slăbitu’ meu! Da-s fericită că mi s-a întors talia acasă. Nu știu pe unde a umblat în ultimii ani… Vă pup și vă zic din nou că NU țin cură de slăbire! Mănânc alimente fără HISTAMINĂ – am intoleranță! Fără GLUTEN – am intoleranță. Am renunțat și la ZAHĂR – tot din cauze medicale. Mâncarea pe care o consum trebuie să fie proaspătă! Nu am voie să mănânc ceva gătit mai vechi de câteva ore, chiar dacă sunt alimente permise, pentru că nivelul de histamină crește și am erupții pe tot corpul… Tam-tam!”, a scris artista pe rețelele sociale…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente