Home Stiri Adda face noi dezvăluiri despre boala ei: „Urmează 18 luni de injecţii, 80 la număr”

Adda face noi dezvăluiri despre boala ei: „Urmează 18 luni de injecţii, 80 la număr”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 422 views 3 minute timp de citit
  • De mai bine de un an și jumătate, Adda se confruntă cu o boală rară și gravă.
  • Aceasta a primit diagnosticul greșit, însă, acum, analizele au ajutat-o să afle de ce suferă cu adevărat.
  • Artista trebuie să se pregătească pentru o serie de injecții.

De aproximativ doi ani, Adda se confruntă cu o boală care i-a pus sănătatea în pericol. După ce a primit un diagnostic greșit, în cele din urmă, aceasta a aflat cu ce se confrunta, de fapt, și a făcut o nouă serie de dezvăluiri despre problemele de sănătate cărora trebuie să le facă față.

La ce trebuie să se aștepte Adda în viitorul apropiat?

„Am trecut de prima fază a tratamentului și azi am primit o veste bună. FUNCȚIONEAZĂĂĂĂĂ! Simptomele s-au redus 70%. Borelia și Bartonella nu mai sunt detectabile în sânge. Sunt încă în celule, dar urmează 18 luni de injecții și vor dispărea și de acolo.

Mulțumesc, dragă muzică, pentru că îmi hrănești sufletul! Alexuțu meu și Cătălin…voi sunteți PUTEREA MEA! Fără voi… nu ar mai fi nimic! Urmează 18 luni de injecții, 80 la număr. Îmi pregătesc buca și psihicul”, a scris Adda în mediul online.

Artista trebuie să urmeze un tratament ce depășește doi ani

„Sunt bine, nu sunt refăcută. Tratamentul mai durează doi ani. Iau 26 de pastile pe zi. Mi-e rău de la ele, amețesc, m-am învățat cu stările astea. Când nu mai pot, mă pun jos, opresc totul și mă odihnesc. Am început să-mi reiau activitatea ușor, ușor, pentru că, altfel, o iau razna acasă. La concert, am cântat o singură piesă”, a spus Adda pentru cei de la impact.ro.

„Este o problemă destul de vizibilă, se poate întâmpla oricând să am erupții mari pe piele sau să mi se umfle fața și, atunci, e mai greu să mă ascund. Vreau să afle cât mai multă lume despre această afecțiune care este nouă și nu are tratament. Se numește urticarie demografică și toleranță la histamină, care este destul de nasoală.

Pot apărea prurit, tahicardie, amețeală, poți să îți pierzi cunoștința câteva secunde, poți să te sufoci în somn dacă faci edeme. Eu nu am mai făcut de vreo două luni deloc. În aprilie a fost nasol, pentru că făceam aproape zilnic și stai cu frica aia mereu că îți crește ceva în gât. Se poate vindeca, dar nu prin metode tradiționale. (…) Am această afecțiune de mică și, dacă știam, o puteam ține sub control”, a spus artista, conform celor de la viva.ro, în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir

Sursa

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies