HomeStiri Mondene Adda, luptă grea cu boala sa: „26 de pastile pe zi”

Adda, luptă grea cu boala sa: „26 de pastile pe zi”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 862 views
Adda, luptă grea cu boala sa „26 de pastile pe zi” in Stiri Mondene

La începutul acestui an, Adda a aflat că suferă de o altă boală decât cea pe care știa inițial că o are. În urma unor analize, aceasta a descoperit că diagnosticul care i-a fost pus inițial nu a fost cel corect. Acum odată, aflată cauza reală a problemei, artista a început un tratament foarte puternic din cauza căruia are foarte multe stări de rău.

Adda, luptă grea cu boala sa „26 de pastile pe zi” in Stiri Mondene„Sunt bine, nu sunt refăcută. Tratamentul mai durează doi ani. Iau 26 de pastile pe zi. Mi-e rău de la ele, amețesc, m-am învățat cu stările astea. Când nu mai pot, mă pun jos, opresc totul și mă odihnesc. Am început să-mi reiau activitatea ușor, ușor, pentru că, altfel, o iau razna acasă. La concert, am cântat o singură piesă”, a spus Adda pentru cei de la impact.ro.

„Primesc multe mesaje dacă și cum m-am vindecat. Încă nu, dar sunt pe drumul cel bun. Și mă țin tare, pentru el (fiul ei), pentru iubire (soțul ei), pentru visul meu!”, a mai spus aceasta în mediul online.

Adda, luptă grea cu boala sa „26 de pastile pe zi” in Stiri Mondene

Adda a fost victima depresiei

„Stăteam, deja, de o lună jumătate în București și, ușor, ușor, începeam să o iau razna. În fiecare zi, mă plimbam prin Parcul Izvor, mergeam la alimentara de pe Kogălniceanu să-mi iau țigări sau de ciuguleală și mă întorceam acasă. Mă uitam la seriale, scriam câte o piesă, ascultam muzică, făceam curățenie și așteptam. Nu știam exact ce, dar așteptam.

Adda, luptă grea cu boala sa „26 de pastile pe zi” in Stiri MondeneTelefonul suna din ce în ce mai rar. În afară de părinții mei și de prietena mea cea mai buna, Alina, nu mă mai căuta nimeni. Prietenii mei din Târgu Mureș cred că aveau impresia ca l-am prins pe Dumnezeu de un picior și că nu le mai dau niciun semn, pentru că sunt prea ocupată să-mi număr milioanele de euro. Realitatea era alta: singurătate, depresie și mult mucegai pe pereții din dormitorul meu. Nu puteam să le spun că visul meu era, de fapt, un coșmar”, a mărturisit Adda în mediul online.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed