HomeStiri Mondene Adda, noi declarații despre boala care îi pune viața în pericol: „Te sufoci în somn”

Adda, noi declarații despre boala care îi pune viața în pericol: „Te sufoci în somn”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 790 views
Adda, noi declarații despre boala care îi pune viața în pericol: „Te sufoci în somn” in Stiri Mondene

Adda a fost invitată în emisiunea Teo Show și a vorbit despre boala de care suferă de mai bine de un an. Aceasta a reamintit care sunt efectele pe care le resimte, dar și care sunt pericolele la care este expusă, printre care se numără chiar posibilitatea de a-și pierde viața.

Adda, noi declarații despre boala care îi pune viața în pericol: „Te sufoci în somn” in Stiri Mondene„Este o problemă destul de vizibilă, se poate întâmpla oricând să am erupții mari pe piele sau să mi se umfle fața și, atunci, e mai greu să mă ascund. Vreau să afle cât mai multă lume despre această afecțiune care este nouă și nu are tratament. Se numește urticarie demografică și toleranță la histamină, care este destul de nasoală.

Adda, noi declarații despre boala care îi pune viața în pericol: „Te sufoci în somn” in Stiri MondenePot apărea prurit, tahicardie, amețeală, poți să îți pierzi cunoștința câteva secunde, poți să te sufoci în somn dacă faci edeme. Eu nu am mai făcut de vreo două luni deloc. În aprilie a fost nasol, pentru că făceam aproape zilnic și stai cu frica aia mereu că îți crește ceva în gât. Se poate vindeca, dar nu prin metode tradiționale. (…) Am această afecțiune de mică și, dacă știam, o puteam ține sub control.

Adda, noi declarații despre boala care îi pune viața în pericol: „Te sufoci în somn” in Stiri MondeneCea mai importantă parte o reprezintă sufletul. Nu trebuie să manifești emoții puternice. Eu încerc să mă descurc cum pot, să respir, să rămân prezentă, să nu îmi fac foarte multe filme, pentru că atunci se amplifică stările de anxietate. (…) Această afecțiune este, din păcate, din ce în ce mai întâlnită. (…) Cu această ocazie, am învățat să mă iubesc mai mult și să mă iert pe mine și oamenii din trecut și chiar am început să scriu, mi-am făcut o pagină cu numele «Cele trei Adda», pentru că eu am spus mereu că sunt tripolară, nu bipolară. Acolo e un blog unde scriu realitatea mea, atunci când cele trei Adda sunt în conflict”, a spus artista, conform celor de la viva.ro, în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed