Home Stiri Adda, noi declaraţii despre starea ei de sănătate: „Mi s-au declanșat toate alergiile”

Adda, noi declaraţii despre starea ei de sănătate: „Mi s-au declanșat toate alergiile”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 824 views 3 minute timp de citit

Adda continuă seria dezvăluirilor cu privire la boala grea de care suferă. Artista s-a ascuns pentru o bună perioadă şi nu a vrut să vorbească despre momentele dificile prin care trece, dar acum a decis să dea cărţile pe faţă şi a făcut noi mărturisiri.

Într-un fel, mă bucur că mi s-au declanșat toate alergiile astea încrucișate, deoarece am aflat lucruri noi despre mine. Eu credeam că sunt sănătoasă, până când mi-am făcut niște analize de care eu nici n-am auzit înainte. Cred că era momentul să fac o schimbare în viața mea, mă simt mult mai bine și știu ce am de făcut.

A fost foarte greu să scap și nu cred că am scăpat în totalitate, pentru că mai apare pe ici, colo, câte un coșuleț. Am și cicatrici pe față însă orice produs aș fi folosit, nu m-a ajutat atât de tare cât m-a ajutat alimentația, m-am hidratat mai mult, am renunțat total la zahăr, la gluten, la toate alimentele care nu sunt potrivite pentru corpul meu. Am renunțat și la machiaj, o fac doar atunci când e necesar. În rest, îmi las fața liberă”, a spus Adda, conform celor de la spynews.ro.

De curând, cântăreaţa le-a spus fanilor despre dermografism, boala căreia trebuie să îi facă faţă de ceva vreme. Aceasta este decisă să vorbească deschis despre ceea ce trăieşte şi să îi ajute şi pe ceilalţi.

„Patru luni și ceva cu Dermografism. Patru, din următoarele câteva, din următorii ani sau toată viața. Este o boală imprevizibilă. Cu zile bune și zile mai puțin bune. Greu de tratat. Cele mai multe persoane care mi-au scris îl au de ani întregi, iar o mare parte dintre ele, mai ales femeile, sunt rușinate. Se ascund de ochii critici ai oamenilor, după haine. Nu îți afectează viața fizic. O afectează psihic, pentru că lumea vorbește, batjocorește și mai e categoria «care știe leacul suprem». Și eu m-am ascuns, dar nu mai am de gând. Nu e ceva ce trece cu o pastilă-minune!

Trebuie să ai mereu grijă să porți haine moi și largi, să nu te lovești, să nu te zgârii. Pentru că, daca te atingi un pic, efectiv îți apar desene pe piele. Uneori apar și când nu faci nimic. Eu, de exemplu, așa m-am trezit azi. Dragii mei, cei din aceeași barcă cu mine, hai să ne iubim fiecare detaliu de pe piele, să fim asumați și să nu ne mai ascundem. Să vedem partea bună: corpul nostru arată ca o operă de artă!
P.S. 1: Mi-au dat două lacrimi când am postat, pentru că mi s-a luat o piatră de pe inimă!
P.S. 2: Nu o să vin la nicio emisiune să vorbesc despre asta. Ce am de comunicat, constructiv, o voi face aici sau pe story, pentru oamenii care au nevoie de informații
”, a mărturisit Adda pe contul ei de Instagram…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies