Home Stiri Adda povestește cum s-a cunoscut cu Cătălin Rizea

Adda povestește cum s-a cunoscut cu Cătălin Rizea

autor Mirela
275 views 3 minute timp de citit
  • Adda formează un cuplu de mai mulți ani cu Cătălin Rizea.
  • Cei doi au o relație controversată care nu este una obișnuită.
  • Aceasta a povestit cum și-a cunoscut sufletul pereche.

Toată lumea știe despre relația complicată dintre Adda și Cătălin Rizea. Cei doi se ceartă mai mereu, dar se împacă la fel de repede, însă se iubesc extrem de tare.

De curând, Adda a povestit cum s-a cunoscut cu Cătălin. Totul a început în anul 2014, după un concert pe care l-a susținut chiar ea, la mare.

Cum a început povestea de dragoste dintre Adda și Cătălin Rizea?

„La mare, întâmplător, pe plajă. Eu terminasem un concert, un prieten de-al lui voia să o combine pe o prietenă de-a mea și am ajuns să ne combinăm noi. Nu atunci imediat, după câteva zile. Noi ne-am cunoscut în iulie 2014 și ne-am căsătorit în 30 iulie 2016. Dar m-a cerut după vreo șase luni”, a spus aceasta în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță.

Artista se confruntă cu o boală extrem de grea

„Am trecut de prima fază a tratamentului și azi am primit o veste bună. FUNCȚIONEAZĂĂĂĂĂ! Simptomele s-au redus 70%. Borelia și Bartonella nu mai sunt detectabile în sânge. Sunt încă în celule, dar urmează 18 luni de injecții și vor dispărea și de acolo.

Mulțumesc, dragă muzică, pentru că îmi hrănești sufletul! Alexuțu meu și Cătălin…voi sunteți PUTEREA MEA! Fără voi… nu ar mai fi nimic! Urmează 18 luni de injecții, 80 la număr. Îmi pregătesc buca și psihicul”, a scris Adda în mediul online.

„Sunt bine, nu sunt refăcută. Tratamentul mai durează doi ani. Iau 26 de pastile pe zi. Mi-e rău de la ele, amețesc, m-am învățat cu stările astea. Când nu mai pot, mă pun jos, opresc totul și mă odihnesc. Am început să-mi reiau activitatea ușor, ușor, pentru că, altfel, o iau razna acasă. La concert, am cântat o singură piesă”, a spus Adda pentru cei de la impact.ro.

„Este o problemă destul de vizibilă, se poate întâmpla oricând să am erupții mari pe piele sau să mi se umfle fața și, atunci, e mai greu să mă ascund. Vreau să afle cât mai multă lume despre această afecțiune care este nouă și nu are tratament. Se numește urticarie demografică și toleranță la histamină, care este destul de nasoală.

Pot apărea prurit, tahicardie, amețeală, poți să îți pierzi cunoștința câteva secunde, poți să te sufoci în somn dacă faci edeme. Eu nu am mai făcut de vreo două luni deloc. În aprilie a fost nasol, pentru că făceam aproape zilnic și stai cu frica aia mereu că îți crește ceva în gât. Se poate vindeca, dar nu prin metode tradiționale. (…) Am această afecțiune de mică și, dacă știam, o puteam ține sub control”, a spus artista, conform celor de la viva.ro, în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies