Adda povestește cum s-a cunoscut cu Cătălin Rizea

Share

Adda și Cătălin Rizea formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi, mai ales de când au participat la Asia Express. De curând, artista a povestit când și cum s-a întâlnit pentru prima dată cu soțul ei.

„Cum îl descriu: Cum să mă descriu când sunt cu el? L-am cunoscut la sfârșitul lui iulie 2014. Eram semi beată. (…) Eu, semi amețită, pe caterincă, l-am văzut pe unul dintre crai că se holba la moaca mea sărutată pasional de camion. Da’ stați liniștiți, că freza lui era în perfectă armonie cu mecla mea. (…) Mi-a spus că îl cheamă «Cătălin»”, a scris Adda în mediul online.

„De obicei, las câte un mesaj ascuns în fiecare piesă a mea. Mesaj pe care unii oameni reușesc să îl deslușească, iar pentru ceilalți, rămâne un mister. Asta este semnătura mea. De data asta, nu pot să o fac. «Să nu-mi iei trandafiri» e pentru Cătălin, omul lângă care vreau să îmbătrânesc. Chiar dacă povestea pe care am creat-o în versuri poate fi interpretată diferit și trecută prin filtre personale, în funcție de experiențele proprii, de fiecare persoană care ascultă piesa, fiecare cuvânt e pentru «iubire» al meu.

Acum un an, viața mea s-a schimbat când m-am pricopsit cu o afecțiune medicală care mă pune zilnic în pericol. Am încercat să fiu puternică și să gândesc pozitiv mereu însă într-o seară am cedat. Pur și simplu, am plâns din toată inima.

A fost o perioadă de câteva săptămâni când rămâneam fără aer de la edemele ce îmi apăreau în gât. Stăteam cu injecția de adrenalină lângă mine. Încă o fac, dar, cumva, m-am obișnuit cu ideea că poate asta va fi viața mea de acum înainte. Îmi era frică să rămân singură. Îmi era frică să adorm, să nu cumva să mă sufoc în somn. În acea seară în care am plâns, pe masa din sufragerie era o vază cu trandafiri”, a mărturisit aceasta, în urmă cu ceva timp…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news