Home Stiri Mondene Adda a slăbit 24 de kilograme! Nu are celulită deloc. Vezi cum a făcut!

Adda a slăbit 24 de kilograme! Nu are celulită deloc. Vezi cum a făcut!

autor Elena Yvette
2,6K views

Deoarece a născut prin cezariană, aceasta nu a putut să facă sport. Vedeta nu s-a înfometat, ci a avut o dietă echilibrată, şi astfel a reuşit să slăbească 24 de kilograme şi speră să mai dea jos zece kilograme pentru a fi perfectă.

Adda a slăbit 24 de kilograme! Nu are celulită deloc, vezi cum a făcut

„24 de kilograme am dat jos. Bine, mie nici nu-mi place să-mi expun corpul, să mă vadă toată lumea. Nu pentru că aş avea defecte sau chestii care să mă deranjeze, dar nu-mi place mie. Cum nu-mi place nici în restaurant dacă mă recunoaște cineva să se uite în gura mea când mănânc, şi aleg locuri mai retrase”, a declarat artista pentru Libertatea.

Adda a slăbit 24 de kilograme! Nu are celulită deloc, vezi cum a făcut 1

A renunţat la câteva dintre plăcerile nevinovate ale vieţii şi a obţinut rezultate spectaculoase. Mai nou, se simte refăcută fizic după cezariană şi a început să facă şi sport.

„Eu am slăbit până acum ducând un stil de viaţă sănătos. Am mâncat de toate în afara de dulciuri şi sare, pentru că reţin apă. Acum sunt la un fel de dietă mai drastică, să zic aşa. Mult spus drastică, pentru că mâncarea este foarte bună, adică azi am mâncat creveţi cu dovlecei. Şi am mai început să fac sport. Am aşteptat șapte luni să mi se refacă ţesuturile şi să pot să mă apuc de sport”, a mai spus Adda.

Adda a slăbit 24 de kilograme! Nu are celulită deloc, vezi cum a făcut 2

Cântăreaţa a ales să slăbească singură, fără ajutorul medicului estetician. Consideră că nu are nevoie, iar vergeturile rămase după sarcina i se par „sexi”.

„Nu am vrut să merg la estetician. De ce? Nu am celulita decât foarte puţină, dar toată lumea are. Vergeturi am, dar mi se par sexy pentru că na, am născut şi nu am ce să fac, trebuie să mă obişnuiesc cu ele şi să le accept. Nu am probleme… Nu am nimic care să mă incomodeze sau să nu-mi placă că să arăt”, a mai completat Adda, pe numele sau din buletin, Ada Alexandra Moldovan.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed