Adda, victima depresiei: „Singurătate, depresie”

Share

În urmă cu aproximativ un deceniu, Adda s-a mutat în Capitală, pentru a-și urma visul, și anume, să cânte. Cu toate că își dorea foarte mult să vină în București, se pare că lucrurile nu stăteau deloc așa cum spera și a intrat în depresie.

„Stăteam, deja, de o lună jumătate în București și, ușor, ușor, începeam să o iau razna. În fiecare zi, mă plimbam prin Parcul Izvor, mergeam la alimentara de pe Kogălniceanu să-mi iau țigări sau de ciuguleală și mă întorceam acasă. Mă uitam la seriale, scriam câte o piesă, ascultam muzică, făceam curățenie și așteptam. Nu știam exact ce, dar așteptam.

Telefonul suna din ce în ce mai rar. În afară de părinții mei și prietena mea cea mai buna, Alina, nu mă mai căuta nimeni. Prietenii mei din Târgu Mureș cred că aveau impresia ca l-am prins pe Dumnezeu de un picior și că nu le mai dau niciun semn, pentru că sunt prea ocupată să-mi număr milioanele de euro. Realitatea era alta: singurătate, depresie și mult mucegai pe pereții din dormitorul meu. Nu puteam să le spun că visul meu era, de fapt, un coșmar.

Îmi era rușine. Nu știam pe nimeni în București. Nu aveam prieteni, rude, nimic. Eram eu cu mine și atât. (…) Aveam, din nou, sentimente amestecate: speranță, furie, supărare si rușine”, a mărturisit aceasta pe pagina sa de Instagram.

De curând, aceasta a vorbit deschis și despre boala de care suferă și care îi pune viața în pericol. „Este o problemă destul de vizibilă, se poate întâmpla oricând să am erupții mari pe piele sau să mi se umfle fața și, atunci, e mai greu să mă ascund. Vreau să afle cât mai multă lume despre această afecțiune care este nouă și nu are tratament. Se numește urticarie demografică și toleranță la histamină, care este destul de nasoală”, a mărturisit artista în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news