Home Stiri Adela Popescu a adus pe lume cel de-al treilea băiat

Adela Popescu a adus pe lume cel de-al treilea băiat

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 846 views 2 minute timp de citit

Adela Popescu a adus pe lume cel de-al treilea copil, chiar ieri. La câteva ore după ce a născut, actrița a postat o fotografie pe pagina sa de Instagram, spunându-le foarte pe scurt admiratorilor despre experiența prin care tocmai trecuse.

„Credeți că este ușor să fii trezit la 5-6 dimineața, să fie liber prin oraș, să ai emoții de fiecare dată când se pune roșu la semafor, să nu-mi răspundă Adela la mesaje pentru că, da, tocmai năștea după un travaliu nu lung, dar extenuant? Și multe alte emoții la care nu se gândește nimeni. Pe scurt, iubire, vă ador! ♥️♥️”, a scris Radu Vâlcan pe pagina sa de Instagram.

„S-a înfăptuit! Băiețelul nostru a venit pe lume să ne arate că el face mai mult decât zece fetițe.:))) Și face! Că e minunat, a luat nota 10, are 3620 și s-a născut după o agonie de aproape patru ore. Eu nu mă mai satur să îl pup, să îl miros și să îi povestesc despre năzdrăvanii de frățiori ce îl așteaptă acasă.

Tati a avut și el voie să ne viziteze 20 de minute, cât să ne bucurăm împreună, că și de data asta, la nașterea lui, la fel că a frățiorilor, plouă ❤️”, a scris Adela pe rețelele sociale.

Super-Adelucaa!!!??❤️ Frumoșilor, să fiți fericiți și sănătoși toți cinci!?❤️❤️❤️ Felicitări, vă îmbrățișez tare, tare!”, „Yeeeeeeey! Fericirea se transmite prin toți porii! Ce vă mai iubim! ❤️”, „Să fie într-un ceas bun! Welcome to the world, little boy…❤️”, „Felicitări, Adeluța!!!? Să fie într-un ceas bun!❤️?”, „Sunteți foarte tari! ❤️ Bravo, Ade! ??? Să fiți sănătoși și fericiți împreună!”, „Felicitări!!! Să fie sănătos și nopți cu somn din plin vă dorim!!!! ❤️❤️❤️”, sunt doar o parte dintre comentariile pe care Adela le-a primit…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies