Adela Popescu a avut parte de o experiență șocantă

Share

Adela Popescu a vorbit, de curând, despre îngrijorările pe care le are cu privire la ceea ce se întâmplă cu ea din cauza oboselii și a stresului la care este supusă în fiecare zi. Drept urmare, prezentatoarea a făcut o vizită la salon, pentru a se pune pe picioare.

„Voiam să vă povestesc cum m-am uitat în oglindă și mi-am zis că sunt bătrână. E chestie de percepeție. Am avut așa o revelație. Bine, aici se adaugă cele opt luni de nesomn pe puțin, plus perioada asta stresantă în care suntem nervoși, triști”, a spus Adela pe pagina sa de Instagram.

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au luat apartament la mare

Adela Popescu și Radu Vâlcan au dat avansul pentru un apartament la mare. Cei doi și-au dorit foarte mult să facă această achiziție și, în vara aceasta, visul lor va deveni realitate.

„Acum doi ani, de Revelion, am pus pe o foaie trei dorințe. (…) Prima: încă un frățior sau o surioară pentru Alexandru și Andrei. A doua: o casă la mare. A treia: mai aștept. Frățiorul a venit, a treia nu s-a îndeplinit încă și… și… și… chiar zilele trecute am plătit avansul pentru căsuța noastră de la mare. Mă rog, nu e o casă pe pământ, ci un apartament la care visez de ani.

Sunt atât de fericită, că îmi bubuie inima! De Radu nu mai zic, că, deși el avea ceva îndoieli, acum îmi spune numai cum abia așteaptă el să fie gata blocul (la vară) – și să plece cu băieții lui la Olimp (nouă ni se pare cea mai frumoasă zonă a litoralului românesc, așa că acolo este apartamentul), să își bea el cafeaua pe terasă, în miros de pini și apă sărată – căci, da, blocul e înconjurat de o pădure de pini, la doar 100 m de mare. Un viiiiiis!!!”, a scris fosta actriță în mediul online…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news