Home Stiri Adela Popescu a dat marea veste: „O fetiță”. Ce spune soția lui Radu Vâlcan despre al patrulea copil

Adela Popescu a dat marea veste: „O fetiță”. Ce spune soția lui Radu Vâlcan despre al patrulea copil

autor Mirela
309 views 2 minute timp de citit
  • Adela Popescu a dat vestea cea mare, vorbind despre cel de-al patrulea copil al ei și al lui Radu Vâlcan.
  • Prezentatoarea are, deja, trei băieți.
  • Radu Vâlcan vrea să fie tată de fată.

Adela Popescu a dat vestea cea mare, vorbind despre cel de-al patrulea copil al ei și al lui Radu Vâlcan. Prezentatoarea are, deja, trei băieți, care îi solicită tot timpul, dar pe care îi iubesc mai mult de cât orice.

Prezentatoarea nu pare spune „nu” ideii de a mai avea un copil, mai ales că Radu Vâlcan își dorește foarte mult să aibă și o fată și știe și ea foarte bine acest lucru.

Adela Popescu a fost îndemnată să mai facă un copil

Andreea Popescu, una dintre prietenele Adelei, i-a spus acesteia că, atunci când vede o familie numeroasă, se gândește la Adela. „Tu știi ce frumos este să ai și o fetiță? Eu zic că merită încercările”, i-a transmis aceasta.

Adela a răspuns imediat, spunând: „Ai și tu dreptate. E nevoie de o fetiță să țină locul mamei care, între timp, va fi înnebunit”. Așadar, se pare că îndrăgita prezentatoare este deschisă înspre a face al patrulea copil.

Radu Vâlcan vrea să fie tată de fată

Atunci când Adela Popescu era însărcinată cu băiatul mijlociu, Radu Vâlcan a spus că vrea să aibă și o fată, mereu recunoscând cât de mult vrea ca această dorință să i se îndeplinească.

Când a rămas însărcinată pentru a treia oară și au aflat că este tot băiat, Adela a povestit cum soțul ei i-a spus „Nu pot să cred! O să avem patru copii”, exprimându-și, din nou, dorința de a avea și o fată.

Cu toate acestea, Adela susține că a vrut să fie mamă de băieți și este convinsă că, și dacă va rămâne însărcinată pentru a patra oară, tot băiat o să fie, deoarece așa simte.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies