HomeStiri Adela Popescu a dat vestea. Așteaptă al treilea copil

Adela Popescu a dat vestea. Așteaptă al treilea copil

autor Mirela
1,K views 2 minute timp de citit

Ieri, Adela Popescu a dat vestea cea mare. Îndrăgita prezentatoare este însărcinată cu cel de-al treilea copil și este în al doilea trimestru de sarcină. Anunțul a fost făcut chiar în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, unde a mărturisit că se va retrage de pe micile ecrane, deoarece nu vrea să își pună sănătatea în pericol.

„Producătoarea emisiunii mi-a spus „cred că ești gravidă”. E lumina aia aparte. Noi ne doream mult acest copil, nu la modul că urmăream ovulația, dar îl doream. E ceva ce nu pot să explic, e o dorință a noastră, ne împlinește viața de familie. prietenii s-au gândit la cheltuieli și soțul a început să se gândească la o mașină mai mare. Ne-am gândit cât costă grădinițele pe luni”, a spus soția lui Radu Vâlcan, în cadrul emisiunii pe care o prezenta.

Mai mult decât atât, pe contul ei de Instagram, actrița a motivat și alegerea de a pleca de la cârma emisiunii, noua colegă a lui Cove fiind nimeni ala decât Lora, cea care i-a mai luat locul în trecut.

„Pe scurt, nu ne era de ajuns „haosul” actual, am vrut unul și mai mare, așa că… da, sunt însărcinată pentru a treia oară. 🙂
Nu avem emoții deloc, suntem siguri că ne vom descurca, e un copil foarte dorit, pe care abia așteptăm să îl cunoaștem.
Vrem să fie în siguranță și, pentru asta, vom face tot ce ține de noi. Tocmai de aceea am și hotărât să mă retrag de la Vorbeste Lumea atât de repede.


Vă pupăm tare și abia așteptăm să vă ținem la curent cu ce mai urmează în viața noastră de familie”, a scris Adela, pe contul ei de Instagram.

În urmă cu ceva timp, Radu Vâlcan a vorbit despre faptul că își mai dorește o fetiță. „Da, ne dorim (n.red. o fetiţă), să fim sănătoşi şi cred că această viaţă pe care am descoperit-o împreună cu copiii este ceva absolut extraordinar şi nu concepem viaţa altfel. Să fim sănătoşi şi vedem ce va fi”, a spus vedeta Antena 1, pentru cei de la Antena Stars.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..