HomeStiri Mondene Adela Popescu a dezvăluit numele celui de-al treilea copil

Adela Popescu a dezvăluit numele celui de-al treilea copil

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/03/Adela-Popescu-a-vorbit-despre-numele-celui-de-al-treilea-copil-3.jpg

Deși se află abia în al doilea trimestru de sarcină, Adela Popescu și Radu Vâlcan au început să se gândească la numele pe care cel mic îl va purta. După lungi dezbateri, fosta prezentatoare și soțul ei au ajuns la trei variante pe care le-au împărtășit cu fanii.

Adela Popescu a vorbit despre numele celui de-al treilea copil in Stiri Mondene

„Vă prezint cele trei nume care au intrat în finală, la sugestia telespectatorilor. Ele și-au găsit locul după ce am fost de acord și eu, și soțul. Trebuie să fie și el de acord, cu numele lui trebuie să rimeze. Primul este Achim. Doar că eu, când mă gândesc, mă gândesc la băiatul Antoniei, fie la cel al lui Paul Ipate. A doua variantă este Anton, doar că rimează cu beton. Și ne mai place Adrian, dar nu știu dacă va fi un copil-minune. Eu gândesc totul în porecle. Nu știm ce să facem. Nu putem să îi spunem nici Adonis, că după îl poreclim Cove”, a spus Adela, potrivit cancan.ro.

Adela Popescu a vorbit despre numele celui de-al treilea copil in Stiri Mondene

„Sper, Lora, dacă faci o fetiță, să nu apelezi la el (n.r.: Cove), la ce sugestii face. Acum două zile a venit Radu cu sugestia de Tudor. Încă aștept să-mi se arate numele într-un vis, știți cum e, sunt femeile alea de le spun soților că li s-a arătat un înger în vis, că așa trebuie. Când îl voi vedea, voi ști cum să îl cheme. Ne mai gândim”, a mai spus aceasta.

Adela Popescu a vorbit despre numele celui de-al treilea copil in Stiri Mondene

Mai mult decât, chiar și prezentatorii emisiunii au avut ceva de spus în acest sens, glumind pe seama numelui. Aceștia au oferit câteva variante pentru nume de fetiță, făcând referire la pandemia de coronavirus.

„Un Aristotel, un Alex nu vă mai place.  (…) Să ne ancorăm în prezent, un Covidel, un Pandemic. Dacă era fată îi puteți spune Pandemia”, au glumit prezentatorii emisiunii Vorbește Lumea…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed