Adela Popescu a luat o decizie radicală, pentru a nu mai rămâne însărcinată

Share

Adela Popescu are trei copii și, de-a lungul timpului, a spus că atât ea, cât și soțul ei și-ar mai dori și o fată. Cu toate acestea, se pare că planurile lor s-au schimbat, iar Adela nu mai vrea să aducă pe lume și cel de-al patrulea copil.

„Chiar mi-am propus să mi le leg”, a spus aceasta, în cadrul unui podcast, despre posibilitatea de a-și lega trompele. Aceasta a mărturisit că este extrem de solicitant să fii mamă a trei copii, mai ales atunci când vârstele acestora sunt apropiate, iar nevoile sunt aproximativ aceleași.

Mai mult decât atât, soția lui Radu Vâlcan a mai adăugat că are nevoie de mai multe zile pentru a se recupera în urma oboselii acumulate.

Adela Popescu este criticată pentru modul în care decide să se îmbrace

„«Ce te îmbraci așa larg și desălat?», «Mulează-te și tu puțin!», «Fii și tu mai sexy, mai atrăgătoare!», «Pune și tu o rochiță!», «Fii mai feminină!», «Te ascunzi, pentru că ai câteva kg în plus», «Ai slăbit și nu-ți stă bine», «Ești frumoasă, dar…». Sunt vorbe pe care le aud zilnic, prejudecăți cu care am trăit mereu. Dar sunt și vorbe care pot răni profund, dacă nu ești sigur(ă) pe tine.

Ce vreau să spun este că felul în care eu mă îmbrac are legătură doar cu viziunea mea despre fashion, despre mine, despre bucuria și libertatea mea. Văd feminitatea ca pe ceva mai mult decât o fustă scurtă, o talie cambrată și un toc ce intră în iarbă când fugi după băieți (fiecare după ai ei, da?). 🙂 De fapt, nu cred că trebuie să mă justific. N-ai cum să-i împaci pe toți, iar să încerci înseamnă să trăiești pentru alții, așa că #stopprejudecăților! Eu mă simt bine cu mine, iar hainele pe care le aleg sunt expresia veseliei mele, despre care tot lumea spune că este contagioasă”, a spus aceasta în mediul online…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news