Adela Popescu a pus piciorul în prag: „Acum, cât mai poți”

Share

Adela Popescu și Radu Vâlcan au un program extrem de încărcat și, mai ales acum, de când au trei copii, lucrurile merg din ce în ce mai greu. Așa se face că prezentatoarea de la Vorbește Lumea a luat o decizie radicală în ceea ce privește timpul pe care îl vor petrece cu copiii.

„Scumpeteo, vorbește acum, cât mai poți! Să știți că eu și @raduvalcan am luat o decizie importantă. Sperăm să reușim. Începând de astăzi, după 16:00, adică din momentul în care ajung copiii acasă, două ore, telefoanele noastre vor sta pe silent, la distanță de noi. Vrem ca măcar DOUĂ ORE dintr-o zi atenția noastră TOATĂ să fie îndreptată unii către alții. Știu că pare puțin, ne dorim să mai creștem intervalul, dar o luăm ușor. Mai era ceva pe listă pentru anul ăsta, dar hai măcar asta să realizăm! Voi ce «ajustări» v-ați propus?”, a scris Adela pe pagina sa de Instagram.

„Nu există un secret, e o bună organizare. Și, când spun asta, mă gândesc și la oamenii pe care-i delegi pentru lucrurile pe care nu e neapărat necesar să le faci tu. Spre exemplu, în ceea ce ne privește, ne-am organizat în felul următor: dimineața, după ce-l alăptez pe cel mic, îl culc și îi las un biberon de lăptic pentru următoarea masă. În timpul acesta, Radu duce copiii la grădiniță, apoi ne întoarcem și-mi reiau rolul de mămică lăptăreasă.

Pe cei mici îi luăm la 16 de la grădiniță și e adevărat că, atunci, începe un pic haosul… Dar, cât am fost în izolare, ei au locuit în altă parte și ne-am dat seama ce tristă e o casă fără urletele celor mici. Încercăm să ne bucurăm de perioada asta de hărmălaie, că nu știm cât mai durează. Copiii cresc și ți se face dor să fie casa așa plină și cu viață în ea”, a mai spus aceasta, în urmă cu ceva timp, pentru viva.ro…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news