Home Stiri Adela Popescu a reacționat în urma criticilor primite din cauza aspectului său

Adela Popescu a reacționat în urma criticilor primite din cauza aspectului său

autor Mirela
271 vizualizari

Andreea Ibacka și Cabral și-au botezat weekend-ul acesta fiul și, printre invitați, s-au numărat și Adela Popescu și Radu Vâlcan. Ținuta pe care prezentatoarea de la Pro TV a purtat-o a stârnit destul de multe reacții în mediul online, iar aceasta a spus și ea opinia sa.

„Ca să vedeți că aveam ceva pe sub sacou”, a scris Adela în mediul online, după ce a fost criticată pentru hainele considerate prea largi.

Adela Popescu se confruntă cu situații stresante din cauza celor trei copii

„Ni se întâmplă foarte des să simţim că suntem depăşiţi, dar atunci intervine cel mai puţin obosit şi preia frâiele. Un ajutor uriaş, poate chiar unul dintre motivele pentru care am avut curajul să facem trei copii, a fost disponibilitatea totală a mamei mele. Fără ea, nu ştiu cum am fi reuşit.

Avem o doamnă din Filipine care ne ajută de aproximativ nouă luni. Iniţial, ea a venit cu scopul de a ne ajuta cu menajul, dar este extraordinar de pricepută şi de utilă şi când vine vorba de bebeluş. E calmă, atentă şi de încredere. Limba nu este un impediment, dimpotrivă. Vedem asta ca o oportunitate să înveţe copiii, de mici, limba engleză.

Acum, mai degrabă, mă simt mai obosită decât imediat după ce am născut. Cum ar veni, e normal după şase ani de burţi, naşteri şi alăptări”, a spus Adela pentru cei de la viva.ro.

„A fost… ca în orice zi acasă la noi. Adică imprevizibil, solicitant, cu miiiici accente de furie, urmate imediat de momente de drăgălăşenie. Multe «NU-uri», câteva «DA-uri», însă, în final, satisfăcuţi că vom vedea câteva imagini ce ne vor servi drept «hrană pentru suflet» peste ani. Singura diferenţă dintre o zi normală de la noi de acasă şi această şedintă foto constă în faptul că, de data asta, am avut şi martori fără copii, care cred că și-au promis că nici nu vor face prea curând”, a mai spus artista pentru sursa menționată anterior.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies