Adela Popescu, a spus cu cine a fost surprinsă în baia unui salon. Prezentatoarea a spus ce s-a întâmplat

Share

  • Adela Popescu este o persoană extrem de sinceră și care povestește până și cele mai banale lucruri într-un mod extrem de amuzant.
  • De curând, aceasta a făcut o mărturisire care i-a făcut pe fanii ei să se amuze copios.
  • Pe contul său de Instagram, Adela Popescu a declarat că ea și Andra au stat de vorbă în baia salonului timp de 40 de minute.

Adela Popescu este o persoană extrem de sinceră și care povestește până și cele mai banale lucruri într-un mod extrem de amuzant.

De curând, aceasta a făcut o mărturisire care i-a făcut pe fanii ei să se amuze copios din cauza ultimei remarci pe care aceasta a făcut-o.

Adela Popescu și Andra au povestit în baia unui salon de înfrumusețare

Adela Popescu a mărturisit că s-a întâlnit cu Andra, soția lui Cătălin Măruță, la un salon de înfrumusețare. Deoarece acestea nu s-au mai văzut de ceva timp, întrucât Adela a fost plecată în Republica Dominicană, pentru a filma, cele două au stat de vorbă mai bine de o jumătate de oră.

Pe contul său de Instagram, Adela Popescu a declarat că ea și Andra au stat de vorbă în baia salonului timp de 40 de minute și, fiind conștientă de cum sună acest lucru, a spus că au fost prea zgârcite, pentru a accepta să dea banii pe un suc în oraș.

Soția lui Radu Vâlcan a întâmpinat unele probleme în Republica Dominicană

Adela Popescu a fost plecată în Republica Dominicană, timp de câteva luni, pentru a filma show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Întrucât aceasta nu a mai reușit să își ia concediu în această varăm pentru a se asigura că va putea petrece timp alături de soțul ei și de cei trei copii, Adela a negociat cu cei de la Pro TV, pentru a putea lua întreaga familie cu ea.

Odată ajuns acolo, până când bona ei a reușit să ajungă și ea în Republica Dominicană, a fost ajutată de o bonă locală care, din nefericire, i-a creat unele probleme.

„Era foarte anxios, plângea foarte mult și ea, pur și simplu, se așeza pe canapea, bebelușul pe covor. Eu nu spun acum că fata aceea nu avea intenții bune, dar, pur și simplu, sunt oameni care nu au tact, nu li se potrivește asta.

Între timp, a venit și bona noastră din România, dar, chiar și așa, a durat câteva zile până când copilul a scăpat de acea anxietate”, a spus Adela, în mediul online.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news