Home Stiri Adela Popescu a vorbit despre experiența din weekend: „O să leșinați”

Adela Popescu a vorbit despre experiența din weekend: „O să leșinați”

autor Mirela
378 views 2 minute timp de citit
  • Adela Popescu și Radu Vâlcan au luat o pauză de la agitația din București.
  • Cei doi soți au plecat la munte, alături de cei trei copii.
  • Prezentatoarea este extrem de încântată de modul în care lucrurile au decurs.

Adela Popescu și Radu Vâlca au plecat la munte în acest weekend, alături de cei doi copii. Actrița și prezentatorul de la Antena 1 au vrut să își reîncarce bateriile și să se bucure de aerul curat.

Soția lui Radu Vâlcan a vorbit despre experiența avută, fiind foarte mulțumită de ceea ce s-a întâmplat. Aceasta a avut timp să stea și cu Radu, chiar dacă și copiii au fost prezenți.

Ce spune Adela despre minivacanța de la munte?

„Acesta a fost weekend-ul în care am putut, eu și Radu, să stăm la masă să povestim, timp în care copiii, fie s-au jucat frumos lângă noi, fie au desenat. În care ne-am plimbat cu bicicletele toți prin pădure în timp ce picura. În care ne-am trezit dimineață toți în pat claie peste grămadă. În care am văzut căprioare și cerbi și am alergat ca în filme pe un câmp infinit cultivat cu grâu. Dacă vă spun și că am băut un pahar de vin seara, la șemineul din exterior și copiii au făcut baie în ciubăr în liniștea pădurii, cred că o să leșinați de invidie”, a mărturisit aceasta în mediul online.

Actrița a recunoscut de a renunțat la această carieră

„Nu mai pot acum. O piesă de teatru până ajunge să fie pe scenă cere multe zile de repetiții, am avut chiar trei propuneri. Muzica nu e pusă în cui. Chiar am înregistrat o melodie drăguță. Am primit o piesă, mi-a plăcut foarte mult cum sună, am înregistrat-o. Acum trebuie să merg la casa de discuri ca să vedem dacă e bună.

Dacă nu e bună, o scoatem, nu o scoatem. Asta e problema că scoți o melodie și, dacă nu poți să cânți la evenimente, e cam degeaba. Piesa e în română, e frumoasă, melodioasă. Copiii mei o fredonează încontinuu, dacă le place copiilor, poate e de bine”, a spus aceasta pentru cei de la playtech.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies