Home Stiri Adela Popescu are sănătatea pusă în pericol? „Am făcut testul Covid”

Adela Popescu are sănătatea pusă în pericol? „Am făcut testul Covid”

autor Buinoschi Andreea
101 vizualizari

Adela Popescu se pregătește să intre în ultimul trimestru de sarcină. Fosta prezentatoare de la PRO TV va aduce pe lume tot un băiat, la jumătatea lunii iulie. Cu toate că sarcina este avansată, aceasta abia acum a început să aibă simptomele specifice femeilor însărcinate.

Din cauză că se simțea foarte rău, vedeta a decis să facă testul Covid, pentru a se asigura că totul este în regulă și că sarcina ei nu este pusă în pericol.

„Ieri mi-a fost prima dată rău de când sunt însărcinată a treia oară. M-am panicat. Am făcut testul Covid. Aveam o stare groaznică, nu mă puteam da jos din pat. I-am zis lui Radu, la 10 noaptea, să-mi aducă neapărat compot de vișine. A făcut rost însă de compot de piersici, a sunat la delivery. Bun și ăla. Au fost primele pofte”, a declarat actrița în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Recent, Adela și Radu Vâlcan au stat de vorbă cu cei de la viva.ro despre cum fac față vieții cu doi copii mici. „Provocările sunt din ce în ce mai mari. Părem familia perfectă, pentru că normalitatea a devenit un lux în ziua de azi. Și oamenii, se pare, tânjesc după normalitate. Am avut perioade în care nu am vorbit chiar o săptămână, asta pentru că amândoi încercam să vedem cât duce celălalt, chiar dacă, după o zi, nici nu mai știam de ce ne-am certat. Și acum ne ciondănim destul de des însă supărarea trece imediat. Nu mai avem loc de orgolii într-o casă plină de nevoi ale copiilor.

Radu este cel autoritar. Eu mă maimuțăresc mai mult, Radu face cu ei chestii băiețești. Mă bucur însă de adorația pe care băieții o au pentru mame, în general, gândindu-mă deja cu teamă la momentul în care optica se va îndrepta… către prima iubită (n.r. – zâmbește)…

Nu am avut niciodată o ordine în ceea ce privește responsabilitățile fiecăruia. Depindem fiecare de disponibilitatea celuilalt. În cazul meu, îmi place mai mult ca oricând să spăl vasele, să fac mâncare, să duc copiii la grădi, să fac cumpărături. Lucruri de-astea”, au declarat cei doi soți în cadrul unui interviu acordat pentru viva.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies