Home Stiri Mondene Adela Popescu: „Cred că adevăratele provocări se conturează când începi să creionezi caracterul și educația micuțului.”

Adela Popescu: „Cred că adevăratele provocări se conturează când începi să creionezi caracterul și educația micuțului.”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 767 views
Adela-Popescu in Stiri Mondene

În vârstă de 29 de ani, actriţa Adela Popescu se află deja în ultimul trimestru de sarcină, urmând ca în curând să îl aducă pe lume pe primul său copil. Într-un interviu acordat unui ziar local, vedeta a declarat că a acumulat pe timpul sarcinii doar 10 kg, însă cu toate acestea, Radu, soţul său, o place foarte mult. 

Adela-Popescu

În cadrul interviului, actriţa a mai povestit că atât ea, cât şi Radu (39 de ani), vor să aibă mai mulţi copii.

„Am luat până acum 10 -11 kg. Nu cred că îmi va fi greu să le dau jos. Mai ales că nici nu știu dacă vreau să renunț la toate. Radu îmi spune că mă place mai mult puțin mai împlinită”, a mărturisit Adela în cadrul interviului.

„Îmi doresc să trec ușor peste naștere, dar cred că adevăratele provocări se conturează abia când începi să creionezi puțin câte puțin caracterul și educația micuțului. Aici mi-ar plăcea să știu că iau cele mai bune decizii”, a mai relatat frumoasa graviduţă.

Fiind întrebată cine anume îi va ocupa locul din cadrul emisiunii pe care o prezintă, până când îşi va reveni după naştere, Adela a declarat:

„La cât de ușoară și de frumoasă a fost sarcina, sigur ne punem pe treabă repede”.

Sursa photo: okmagazine.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed