Home Stiri Mondene Adela Popescu, cuvinte amenințătoare în mediul online: „Ai încurcat-o cu mine”

Adela Popescu, cuvinte amenințătoare în mediul online: „Ai încurcat-o cu mine”

autor Mirela
1,1K views

Adela Popescu nu pierde timpul și a început să le facă instructajul viitoarelor nurori. În glumă, așa cum face de obicei, soția lui Radu Vâlcan a scris câteva cuvinte în mediul online, ca avertizare pentru femeile cu care cei trei băieți ai ei se vor însura.

Vezi că, în seara asta, a fost necăjit și a dormit pe pieptul meu. Și s-a trezit de trei ori. O dată la pipi, apoi că a visat urât și, încă o data, să verifice că sunt lângă el. Și, dimineață, i-am pregătit o omletă. De fapt, ouă amestecate cu avocado și niște brânză, așa cum îi place lui. Am pus muzică și am dansat. Apoi, am stat îmbrățișați un minut, înainte să intre în grădiniță. I-am promis că, la 16:00, mergem cu bicicletele în parc. Și am mers, deși eram foarte obosită.

În fine, dar de ce îți spun ție toate astea? A, știu! Voiam să te avertizez, viitoare noră, că, dacă te îmbufnezi de două ori pe an, atunci când am fi cu toții foarte fericiți să petrecem măcar Paștele și Crăciunul împreună, ai încurcat-o cu mine! 🙂 PS: Tatăl a zis să îți mai transmit ceva, dar mă abțin. 🙂”, a scris Adela Popescu pe pagina sa de Instagram.

„Spre exemplu, în ceea ce ne privește, ne-am organizat în felul următor: dimineața, după ce-l alăptez pe cel mic, îl culc și îi las un biberon de lăptic pentru următoarea masă. În timpul acesta, Radu duce copiii la grădiniță, apoi ne întoarcem și-mi reiau rolul de mămică lăptăreasă.

Pe cei mici îi luăm la 16 de la grădiniță și e adevărat că atunci începe un pic haosul… Dar, cât am fost în izolare, ei au locuit în altă parte și ne-am dat seama ce tristă e o casă fără urletele celor mici. Încercăm să ne bucurăm de perioada asta de hărmălaie, că nu știm cât mai durează. Copiii cresc și ți se face dor să fie casa așa plină și cu viață în ea”, a declarat prezentatoarea de la PRO TV în urmă cu puțin timp, în cadrul unui interviu acordat pentru viva.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed