Home Stiri Adela Popescu, declarații despre noul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Adela Popescu, declarații despre noul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

autor Mirela
180 vizualizari
  • Adela Popescu și Cabral sunt prezentatorii celui mai nou sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.
  • Cei doi umrează să plece în Republica Dominicană, pentru a filma show-ul de la Pro TV.
  • Adela a făcut câteva dezvăluiri despre noua ipostază în care va fi pusă.

Adela Popescu urmează să plece în Republica Dominicană, alături de Cabral. Cei doi vor prezenta cel mai nou sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, iar actrița se declară extrem de încântată și de emoționată de ceea ce urmează să se întâmple.

Soția lui Radu Vâlcan este extrem de nerăbdătoare și abia așteaptă să vadă ce i-a pregătit noua aventură. Mai mult decât atât, atât fanii ei, cât și cei ai lui Cabral sunt la fel de curioși, mai ales că ambii prezentatori sunt amuzanți și, cu siguranță, vor face o echipă minunată.

Adela Popescu spune ce gânduri o încearcă înainte de marea aventură

„Experiența Sunt celebru, scoate-mă de aici nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru mine. Mă bucur că pot face asta cu Cabral, alături de care am prezentat prima emisiune LIVE din viața mea, în urmă cu… nici nu mai contează câți ani. Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show pentru curajul de a-și depăși propria condiție.

Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta, dar să fii acolo, în junglă, departe de tot și toate, având curajul să stai față în față cu necunoscutul. Abia aștept să văd care sunt concurenții, la ce provocări vor fi supuși și cum vor depăși fiecare zi din jungla Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a mărturisit aceasta, potrivit viva.ro.

Cabral este încântat de faptul că va face echipă cu prietena sa

Nici Cabral nu se lasă mai prejos și este foarte nerăbdător ca noua aventură să înceapă. Acesta susține că proiectele pe care le-au mai avut împreună de-a lungul timpului i-au ajutat să formeze o echipă pe cinste, iar prezentatorul știe că se poate baza pe ea, indiferent de situație.

„Mă bucur că sunt alături de Adela în povestea asta, am mai lucrat împreună și este genul de partener atent și pe care te poți baza, cu experiență și trecută prin multe. Emisiunea rămâne un experiment, asta a fost de la primul sezon, vedetele știu în ce se bagă și merg acolo nu ca să se îmbogățească, ci, mai ales, ca să-și demonstreze lor și, desigur, și publicului, că sunt și că pot mult mai mult decât au reușit să demonstreze până atunci”, a mărturisit și Cabral.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies