Home Stiri Adela Popescu, declaraţii inedite despre Radu Vâlcan: „Nu e deloc un bărbat…”

Adela Popescu, declaraţii inedite despre Radu Vâlcan: „Nu e deloc un bărbat…”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 834 views 2 minute timp de citit

Adela Popescu şi Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai solide, dar şi unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. De curând, Adela a vorbit despre gesturile mici pe care soţul ei le face, gesturi prin care actorul îşi arată iubirea pe care i-o poartă.

„Nu e deloc un bărbat romantic. În sensul clasic. Sau poate e, dar nu îi plac clișeele. Sau poate e timid și fuge de momente ce nasc sentimente foarte intense, că nu prea știe ce să facă cu ele. Nu își amintește ziua nunții. Cadoul de ziua mea mi-l dă cu o săptămâna înainte, fără vreun ambalaj special sau felicitare.

Sunt șanse să uite și de flori. Nu mă «scaldă» în complimente. Nu îmi spune zilnic «te iubesc». Nu îmi spune «femeia mea». Nu m-a așteptat niciodată cu lumânări și cada plină cu petale de trandafiri. Nu mă mângâie în somn.

În schimb, astăzi, pentru că m-a văzut obosită, mi-a zis: «Distrag eu copiii, du-te sus și culcă-te». Îmi aduce cireșe și pepene când vine de la alergat. În fiecare zi! Când nu e sezon, cafea și pâine caldă. Îmi lasă întotdeauna ultima bucățică de mâncare din farfuria lui, asta după ce eu am terminat deja tot ce era în a mea.

Îmi gătește ce știe că îmi place. Uneori, mă duce cu mașina doar «ca să mai stăm și noi de vorbă». Când mănâncă usturoi, doarme în altă cameră.

Și, chiar acum, deși eu sunt sus de ceva timp și aud ce haos e jos, nu vine să mă «trezească» și nici nu îi trimite pe cei mici peste mine să o facă. Dar, pentru că și eu îl iubesc, o să cobor să îl salvez și să mâncăm împreună. Pentru că știu că nu a mâncat nimic de dimineață și nici nu o va face fără mine”, a declarat Adela Popescu pe pagina sa de Instagram…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies