HomeStiri Mondene Adela Popescu, declarații uluitoare: „Schimb iubiții ca pe șosete”

Adela Popescu, declarații uluitoare: „Schimb iubiții ca pe șosete”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/11/Adela-Popescu-declaratii-uluitoare-„Schimb-iubitii-ca-pe-sosete-3.jpg

Să fii mamă nu este deloc ușor, iar un copil te solicită mult mai mult decât ai crezut. Acest lucru îl știe cel mai bine Adela, care este mamă a trei copii. De curând, aceasta a făcut o mică glumă în mediul online, insinuând că nu stă nicio clipă cu patru băieți în casă.

„Bună! Eu sunt Adela și schimb iubiții ca pe șosete. Încep cu Alexandru pe la 19:30, continui cu Andrei și Adrian, în tandem, și termin cu Radu”, a scris Adela pe pagina sa de Instagram.

Adela Popescu, declarații uluitoare „Schimb iubiții ca pe șosete” in Stiri Mondene„În fiecare seară, după ce adorm copiii, îmi vine să îngenunchez lângă ei şi să fac o spovedanie. Să le promit că ce am făcut rău astăzi nu voi mai repeta mâine, să le reamintesc că îi iubesc inimaginabil de mult, să le pup bubiţele de pe corp, ochii închişi, degeţelele, inimile. Şi să le promit, în momentul meu de adevăr, că voi încerca, cât este omeneşte posibil, să le ofer, împreună cu tatăl lor, cea mai frumoasă copilărie.

Adela Popescu şi familia sa s-au confruntat cu probleme medicale „Nu am putut să stăm aşa” in Stiri MondeneȘi vine dimineaţa şi nu vor bluză galbenă şi nici ghetele maro, se trag de păr, împrăştie iaurtul pe jos, noi ne enervăm, le promitem că facem şi că dregem, mergem la muncă, ne întoarcem obosiţi, ei vin de la grădi, ne iubim, apoi vor paste, apoi desene, împrăştie apa prin toată baia, nu vor la somn, noi deja suntem obosiţi şi tracasaţi, ne scapă o ameninţare, ridicăm glasul, ei ne strâng în braţe şi ne spun că ne iubesc până la cer şi înapoi de un infinit de ori, apoi adorm…

Adela Popescu, declarații uluitoare „Schimb iubiții ca pe șosete” in Stiri MondeneŞi eu iar îngenunchez şi îmi cer iertare, şi le pup mânuţele, ochişorii… şi le promit că ce am făcut rău azi nu voi mai repeta mâine…”, a mai scris actrița pe pagina sa de Facebook, în urmă cu puțin timp…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed