Home Stiri Adela Popescu, depășită de ipostaza de a fi mamă a trei copii: „Ăsta mic ne-a cam încurcat socotelile”

Adela Popescu, depășită de ipostaza de a fi mamă a trei copii: „Ăsta mic ne-a cam încurcat socotelile”

autor Buinoschi Andreea
261 vizualizari

Adela Popescu le-a povestit fanilor ei, de curând, cum se descurcă în calitate de mamă a trei copii. Aceasta a menționat faptul că ea și soțul ei, Radu Vâlcan, sunt depășiți de situație câteodată, deoarece copiii îi solicită foarte mult.

„Pentru că Alexandru ne-a rugat cu lacrimi amare să îl mai lăsăm la Șușani, iar noi, strânși cu ușa de această situație delicată, am fost nevoiți să îl lăsăm. Ăsta mic ne-a cam încurcat socotelile, că l-a lovit dorul de mamă și bebe și a trebuit să îl luăm acasă. Una peste alta, lucrurile s-au așezat grozav.

Deși, pentru că petrec foarte mult timp împreună, băieții sunt foarte legați, îmi dau seama cât este de important ca fiecare copil să aibă timpul lui și doar al lui cu părinții. Oricât ne-am strădui să ne împărțim atenția în mod egal când sunt împreună, lucrul ăsta este, practic, imposibil de realizat. Când ai mai mulți copii, dragostea nu se împarte însă timpul și atenția, da…”, a spus Adela, conform cancan.ro.

„Am ajuns la 6:00 la spital. Col șters. Îmi doream tare de tot epidurala, așa că, fiind a treia naștere și bănuind că lucrurile se vor precipita, toată lumea se grăbea.

Am ajuns în salon, m-am pregătit, apoi mers în sala de nașteri pentru epidurală. Deja eram și mai dilatată, contracții dureroase și dese, așa că s-a hotărât să nu mi se injecteze cantitate mare de anestezie, doctorița mea, Anca Sultan, nedorind să mai am pic pe expulzie.

E important să simți contracția în plin, astfel încât să poți împinge în climaxul ei.
După injectare, s-a așezat puțin liniștea. Foarte puțin. Mă dilatasem deja serios, ajunsesem la opt, efectul anesteziei trecea, eu eram în agonie. Foarte repede am ajuns la dilatație maximă, contracții de intensitate de 100%, deci, după experiențele trecute, urma expulzia”, a povestit actrița pe pagina sa de Instagram, despre a treia naștere…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies