HomeStiri Mondene Adela Popescu, despre a treia sarcină: „Sănătatea lui e primordială”

Adela Popescu, despre a treia sarcină: „Sănătatea lui e primordială”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/03/Adela-Popescu-despre-a-treia-sarcina-„Sanatatea-lui-e-primordiala-3.jpg

Adela Popescu și Radu Vâlcan au stat de vorbă cu cei de la viva.ro. Cei doi au făcut declarații despre viața cu doi copii mici, dar și despre a treia sarcină a Adelei.

Adela Popescu, despre a treia sarcină „Sănătatea lui e primordială” in Stiri Mondene

„Știam că nu va fi ușor, dar copiii noștri sunt înțelepți, le place să ne vadă cum ne stresăm, mai ales eu. Ce să zic, da, eu și Adela am căzut lați de oboseală (n.r. – zâmbește). E greu la vârsta asta să înțeleagă convențiile sociale gen: acum râzi, acum ia-mă în brațe etc. E greu și pentru noi, care, vorba aia, avem state vechi (n.r. – zâmbește). Dar da, e solicitant însă nu mai mult ca un drum cu avionul, o masă la restaurant sau ca o serbare la grădiniță.

Pe scurt, toată viața noastră cu ei ne solicită permanent. Am și spus că ședința asta foto este o metaforă a vieții de părinte: nu te mai interesează cum îți stă ție rochia, ci să fie ei bine, veseli, prietenoși. Pesemne că nu ni se pare atât de greu dacă am hotărât să mai facem unul (n.r. – zâmbește).

Adela Popescu, despre a treia sarcină „Sănătatea lui e primordială” in Stiri Mondene

Eu am avut cele trei sarcini foarte ușoare. Sau poate sunt genul care nu se plânge și îmbrățișează schimbările cu normalitate. Sigur că respir greu, nu pot să mă mai aplec, mi-e somn tot timpul, nu pot să mă mai odihnesc cum trebuie din cauza poziției în pat etc. Pe lângă toate astea sunt ceilalți doi pui, care au nevoie de mine cu normă întreagă. Dar nu mă plâng, asta mi-am dorit.

Clar, îmi doresc să nasc tot natural. Sper să vrea și bebelușul. Sănătatea lui e primordială, așa că nu o să mă încăpățânez inutil.

Adela Popescu, despre a treia sarcină „Sănătatea lui e primordială” in Stiri Mondene

Mă simt și m-am simțit minunat. Nu am avut nicio problemă până acum. Decizia de a mă retrage atât de repede a avut legătură cu tot contextual pandemic, cu dorința de a proteja sarcina și pe cei de lângă mine. În platoul emisiunii vin zilnic foarte mulți oameni, așadar, mă expuneam mult. Pe de altă parte, în cinci ani am fost gravidă de trei ori și am alăptat foarte mult. Am nevoie să îmi conserv energia vitală pentru ce urmează. Chiar dacă eu sunt genul care trage mult, consider că e înțelept că mi-am dat timp acum să dorm mai mult și să stau pur și simplu”, au mărturisit cei doi soți în cadrul unui interviu acordat pentru viva.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed