Home Stiri Adela Popescu i-a reproșat în direct lui Radu Vâlcan ceea ce a nemulțumit-o

Adela Popescu i-a reproșat în direct lui Radu Vâlcan ceea ce a nemulțumit-o

autor Mirela
299 vizualizari

Adela Popescu a fost deranjată de modul în care Radu Vâlcan a reacționat în ceea ce privește o problemă cu fiul lor și a spus ce părere are chiar în timpul emisiunii pe care o prezintă.

„M-am trezit în această dimineață cu cearcănele până la gură și soțul meu a zis: «Ce s-a întâmplat?». El dormind ca un prunc în camera cealaltă. Și zic: «Măi, a fost ceva groaznic, ăsta mic s-a trezit de vreo cinci ori».

El zice: «Și ce vrei să facem? Asta este datoria ta de mamă». Asta este datoria mea de mamă? Știi când am născut și a fost greu, 11 ore de travaliu: «Vai, iubita, dar totuși ce lucru înălțător». Ce lucru înălțător? «Ce s-a întâmplat cu tine, de ce arăți în halul ăsta?»”, a spus Adela chiar în cadrul emisiunii sale de la Pro TV.

Adela a recunoscut cât este de grea viața cu trei copii

„Ni se întâmplă foarte des să simţim că suntem depăşiţi, dar atunci intervine cel mai puţin obosit şi preia frâiele. Un ajutor uriaş, poate chiar unul dintre motivele pentru care am avut curajul să facem trei copii, a fost disponibilitatea totală a mamei mele. Fără ea, nu ştiu cum am fi reuşit.

Avem o doamnă din Filipine care ne ajută de aproximativ nouă luni. Iniţial, ea a venit cu scopul de a ne ajuta cu menajul, dar este extraordinar de pricepută şi de utilă şi când vine vorba de bebeluş. E calmă, atentă şi de încredere. Limba nu este un impediment, dimpotrivă. Vedem asta ca o oportunitate să înveţe copiii, de mici, limba engleză.

Acum, mai degrabă, mă simt mai obosită decât imediat după ce am născut. Cum ar veni, e normal după şase ani de burţi, naşteri şi alăptări”, a spus Adela pentru cei de la viva.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies