Home Stiri Adela Popescu, în rolul de soţie

Adela Popescu, în rolul de soţie

autor Elena Yvette
904 views 4 minute timp de citit

Înainte de a spune DA cererii în căsătorie a lui Radu Vâlcan, aceasta a avut nevoie de cinci ani de relaţie ca să ştie sigur ce răspuns să îi dea acestuia.

Aceasta merge după principiul că nu e musai să faci sacrificii exagerate pentru a-ţi impresiona omul drag de lângă tine, înţelegând de la aceasta că frumuseţea unei relaţii stă în simplitate. Adela consideră nu e nevoie de a  face prea multe sacrificii culinare, ca să îţi mulţumeşti soţul.

646x404

În cazul ei şi al soţului său, Radu Vâlcan, se pare că dragostea nu trece neapărat prin stomac, deoarece aceştia sunt de părere că nu trebuie să exagereze în ceea ce priveşte talentul culinar. Iar ca de obicei, în pragul sărbătorilor, cedează locul în bucătărie întotdeauna persoanelor cu experienţă în acest domeniu, în special, mamelor lor.

“Nu gătesc de Sărbători, de gătit se ocupă mama mea, bunica lui Radu, dar eu nu gătesc. Am şi fost în vizită la nişte prieteni, care au gătit foarte multă mâncare, şi am zis: «Măi, ce vă complicaţi!». La noi, când vine cineva în vizită, comandăm nişte pizza, nu dăm bucătăria acum peste cap”, a declarat Adela, explicând care e cea mai utilizată la care apelează.

Cu toate acestea, Adelei  îi place să gătească, deşi nu s-ar părea însă aceasta este de părere că bărbaţii sunt cei mai buni bucătari, încurajându-l pe Radu în acest sens.

“Îmi place rareori, plus că nu vreau să îl învăţ prost pe Radu. Dacă înveţi bărbatul că tu găteşti, aşa te ţine toată viaţa”, a afirmat aceasta într-un interviu acordat unei reviste locale.

Cei doi îndrăgostiţi s-au căsătorit anul acesta, în luna august.

Petrecerea și ceremonia au avut loc la 1000 de metri altitudine, la Gura Siriului, în județul Brașov. La petrecere şi ceremonie au participat doar rude și prieteni.

”Suntem nedormiți de trei zile, dar fericiți pentru o viață! Sâmbătă, 22 august, ne-am căsătorit într-un loc minunat, înconjurați de zâmbetele celor ce s-au bucurat pentru fericirea noastră până la lacrimi. Am petrecut de joi până duminică, ca în povești, împreună cu cei 60 de invitați, prietenii și familia, unde s-a încins cea mai tare petrecere la care am fost până acum. Închid ochii și îmi amintesc de hambarul visurilor noastre ce se înălța semeț din grădinile domeniului, unic în Romania, înconjurat de păduri de brazi, flori multicolore, la 1000 metri altitudine, doar noi și… o viață înainte în doi. Alaiul până la biserică, acolo unde toți cei prezenți ne-au însoțit pe jos, cu voie bună, sârba din cotitură. Căci ce nuntă este aceea fără o sârbă, vorba tatălui meu. Mi-l amintesc pe Radu fericit și emoționat strângându-mi mâna în biserică. Îmi simt și acum broderia rochiei de mireasă cusută manual, buchetul meu compus din mure salbatice, hortensii, bujori și iederă, agitația Dănucăi că nu se aprinde ghirlanda, a Sânzianei ca s-a spart un ghiveci, privirea mută de uimire a invitaâilor atunci când la întoarcere, în amurg, hambarul prinsese viață, luminat de beculețe fine, lumânări suave, flori albe ce ieșeau timid din mușchiul verde ce parcă urma sa invadeze mesele urcând timid și pe masa bufetului suedez și pe pereții hambarului. Cercurile uriase de iedere suspendate și candelabrele glam, muzica, mâncarea, temperatura, sentimentul că nimeni nu ne vede, toate împreună ne-au făcut să simțim că Dumnezeu ne iubește și a avut grija să avem parte de cele mai frumoase zile din viața noastră de până acum”, scrisese Adela pe blogul său personal, evenimentul frumos din viaţa sa şi a iubitului său soţ.

hambar-1 (1)

Sursa photo: unica.ro; adevarul.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies