Home Stiri Adela Popescu, înlocuită la „Vorbește Lumea”. Iată cine i-a luat locul!

Adela Popescu, înlocuită la „Vorbește Lumea”. Iată cine i-a luat locul!

autor Mirela
363 views 2 minute timp de citit
  • Adela Popescu va fi înlocuită la „Vorbește Lumea”.
  • Aceasta urmează să plece în Republica Dominicană, alături de Cabral.
  • Cei doi vor prezenta cel mai nou sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Adela Popescu ia o pauză de la emisiunea „Vorbește Lumea” și pleacă pe meleaguri străine. Împreună cu Cabral, aceasta va prezenta cel mai nou sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, care se va filma în Republica Dominicană.

Emily Burghelea, Majda Aboulumosha și Cosmina Păsărin vor lua locul celor trei prezentatori chiar de luni, 18 iulie. „Opaaaa! Începe treaba în Republica Dominicană! Cabralitos, sunt foarte, foarte fericită să prezint alături de tine.(…) P.S: Să mă ierți dacă o să le mănânc mâncarea concurenților”, a scris Adela în mediul online.

Adela Popescu a spus care este motivul pentru care a refuzat să mai joace

„Nu mai pot acum. O piesă de teatru până ajunge să fie pe scenă cere multe zile de repetiții, am avut chiar trei propuneri. Muzica nu e pusă în cui. Chiar am înregistrat o melodie drăguță. Am primit o piesă, mi-a plăcut foarte mult cum sună, am înregistrat-o. Acum trebuie să merg la casa de discuri ca să vedem dacă e bună.

Dacă nu e bună, o scoatem, nu o scoatem. Asta e problema că scoți o melodie și, dacă nu poți să cânți la evenimente, e cam degeaba. Piesa e în română, e frumoasă, melodioasă. Copiii mei o fredonează încontinuu, dacă le place copiilor, poate e de bine”, a spus aceasta pentru cei de la playtech.ro.

Soția lui Radu Vâlcan a recunoscut cine o ajută să aibă grijă de copii

„Marele meu noroc a fost mama, că a fost lângă noi și știam că ai mei copii sunt pe mâini bune. Dar abia acum sunt cu adevărat relaxată. Nu mă panichez, dacă plânge mai tare unul dintre băieți, nu mă sperii.

S-a mai relaxat și Radu. Mamele își găsesc mai multe resurse când vine vorba de copiii lor. Tații sunt mai vulcanici. Sunt momente absolut fabuloase. Noi avem bucătăria deschisă și stăteam la un pahar de proseco. Ei se jucau în jurul nostru. Foarte frumos! Ce mișto!”, a mai declarat aceasta.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies