Home Stiri Adela Popescu întâmpină probleme în ultimul trimestru de sarcină

Adela Popescu întâmpină probleme în ultimul trimestru de sarcină

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 525 views 2 minute timp de citit

Adela Popescu mai are doar câteva săptămâni și va aduce pe lume cel de-al treilea copil. Aceasta a împărtășit cu fanii ei bucuria pe care o trăiește și a povestit și despre o perioadă mai dificilă cu care se confruntă în prezent.

„Și… am intrat în 30 de săptămâni. Pe lângă «problemele» organizatorice, gen pătuț, maternitate, cădiță, alte gânduri mă consumă acum.

Amândoi sunt într-o perioadă în care își doresc să facă totul cu mama și, dacă în timpul zilei reușim să le mai distragem atenția, serile nu se negociază, mama trebuie să îi culce. Și tot ea să vină în camera lor atunci când o solicită pe parcursul nopții. Fie că e vorba de mers la baie, vreun coșmar sau, pur și simplu, reasigurarea că sunt în siguranță.
Momentan, lucrurile decurg așa: după băiță, eu rămân cu Alexandru în dormitor și începe «momentul nostru», pe care amândoi îl iubim. Povestim de peste zi, facem confidențe, citim și, într-un final, adoarme. Din fericire, tot procesul nu durează foarte mult.

În tot acest timp, Andrei stă cu Radu jos și se uită împreună la desene (a fost singura soluție să îl oprim să nu vină peste mine și Alexandru). După ce fratele mai mare adoarme, îl preiau pe Andrei în dormitorul nostru, unde povestim, ne mângâiem și, într-un final, adoarme și el. Îl mutăm lângă Alexandru, în camera lor, și dorm împreună până dimineața, desigur, cu unele seri în care se mai trezesc, așa cum spuneam mai sus.

Momentan, ne este bine așa, momentele de dinainte de somn sunt minunate și avem nevoie de ele, însă nu pot să nu mă gândesc că, după venirea pe lume a bebelușului, ele nu vor mai fi posibile, cel putin nu atât de des ca acum.
Deci, cu asta ne ocupăm acum: introducerea tatălui în schema de somn și încercarea de a-i determina să adoarmă singurei”, a scris Adela pe pagina sa de Instagram…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies