Adela Popescu l-a umilit pe Radu Vâlcan în public, de față cu copiii: „Dar nu te supăra acum”

Share

Adela Popescu și Radu Vâlcan au avut o discuție în contradictoriu, chiar de față cu copiii. Motivul a fost dat chiar de către ciocul pe care prezentatorul de la Antena 1 și l-a lăsat și care nu era deloc pe gustul soției sale.

Adela Popescu: „Vreau să dau aici, în fapt, de față cu toată lumea. Te-am rugat frumos să nu îți mai lași cioc, că nu îți stă bine. Uite, serios, chiar nu îți stă bine, să zică și oamenii ăștia.”

Radu Vâlcan: „Iubire, nu mi-am lăsat cioc, mi-ai spus la un moment dat, m-am bărbierit.”

Adela Popescu: „Te-am rugat să nu îți mai lași cioc, iubitule! Nu-ți stă bine! Uite, îți zice și Adrian.”

Radu Vâlcan: „Ok.”

Adela Popescu: „Dar nu te supăra acum, scumpule! M-ai înțeles greșit. Scumpete, ești superb, serios, cu sau fără cioc! Mamă, dar uite, acum, că mă uit mai bine, chiar îți stă super”, a fost discuția dintre cei doi soți.

În urmă cu ceva timp, Adela Popescu a vorbit despre cum se poartă Radu cu ea, specificând că, deși nu este romantic, își arată iubirea prin anumite gesturi.

„Nu e deloc un bărbat romantic. În sensul clasic. Sau poate e, dar nu îi plac clișeele. Sau poate e timid și fuge de momente ce nasc sentimente foarte intense, că nu prea știe ce să facă cu ele. Nu își amintește ziua nunții. Cadoul de ziua mea mi-l dă cu o săptămâna înainte, fără vreun ambalaj special sau felicitare.

În schimb, astăzi, pentru că m-a văzut obosită, mi-a zis: «Distrag eu copiii, du-te sus și culcă-te». Îmi aduce cireșe și pepene când vine de la alergat. În fiecare zi! Când nu e sezon, cafea și pâine caldă. Îmi lasă întotdeauna ultima bucățică de mâncare din farfuria lui, asta după ce eu am terminat deja tot ce era în a mea”, a scris actrița în mediul online…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news