Adela Popescu, mărturisiri din timpul sarcinii: „Va veni ziua în care veţi petrece o jumătate de ora în faţa dulapului.”

Share

Aflată în ultimul trimestru de sarcină actriţa Adela Popescu a vorbit pe propriul său blog despre problemele pe care orice femeie le va întâmpina pe parcursul sarcinii. 

adela_popescu_gravida_50085100

„Până acum v-am spus numai de momentele frumoase. Dar e momentul să fiu sinceră! Dragi doamne şi domnişoare care doriţi să deveniţi la un moment dat mămici, eu v-o recomand din toată inima. Dar trebuie să mă confesez. Va veni ziua aceea în care orice aţi încălţa, fie şi niste flip-flops, o să vă strângă. Vor veni noptile acelea în care nu veţi reuşi nicicum să adormiţi (da, da, adio dormit pe burtă sau orice poziție de somn confortabilă). Şi va veni ziua în care veţi petrece o jumătate de ora în faţa dulapului ca sa constataţi că… nu aveţi cu ce sa vă îmbracati. Dacă aveţi idei, chiar le astept în comentarii fiindcă, vă spun sincer, eu mi-am pus întrebarea asta zile la rând. Când am început filmările pentru „Vorbeşte Lumea” burtica nu se cunoştea asa tare. Aşa că mi-a fost mai uşor. Însă, pe măsură ce avansam în sarcina, era tot mai dificil”, a scris cu sinceritate Adela pe propriul său blog.

Sursa photo: unica.md


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news