Home Stiri Adela Popescu, momente de panică din cauza unuia dintre copii: „Era să leșine”

Adela Popescu, momente de panică din cauza unuia dintre copii: „Era să leșine”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 260 views 2 minute timp de citit
  • Viața cu trei copii nu este ușoară, iar Adela știe cel mai bine acest lucru.
  • De curând, unul dintre copiii ei a făcut un lucru ce a lăsat-o mască.
  • Adela le-a arătat și fanilor ce s-a întâmplat.

Adela Popescu a avut parte de o surpriză pe cinste, atunci când unul dintre copiii săi a început să picteze tricourile din casă. Pentru ca articolele vestimentare să nu aibă de suferit, prezentatoarea a cumpărat o vopsea specială care se curăță cu apă. În acest fel, copilul ei face ce dorește, iar hainele nu trebuiesc aruncate.

„E gata și tricoul pentru azi. Radu era să leșine când a văzut asta. Dar sunt carioci textile și se curăță cu apă, sper!”, a scris Adela în mediul online.

Adela a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu Radu

„Radu este introvertit cu cei din jur, acasă turuie, pur şi simplu. Noi nu am fost deficitari niciodată la capitolul comunicare. E adevărat că eu iubesc mai mult decât el adunările şi mărturisesc că am devenit mai selectivă din cauza lui, însă nu mi se pare un sacrificiu prea mare pentru liniştea familiei noastre.

Eu apreciez enorm că îmi respectă familia, că nu m-a pus niciodată să aleg, că înțelege cât de important este aspectul acesta pentru mine. Şi că înţelege că, dacă eu sunt fericită şi împăcată, pot oferi totul în relaţia noastră”, a spus aceasta pentru cei de la viva.ro.

Radu și soția sa primesc ajutor în creșterea celor trei copii

„Ni se întâmplă foarte des să simţim că suntem depăşiţi, dar atunci intervine cel mai puţin obosit şi preia frâiele. Un ajutor uriaş, poate chiar unul dintre motivele pentru care am avut curajul să facem trei copii, a fost disponibilitatea totală a mamei mele. Fără ea, nu ştiu cum am fi reuşit.

Avem o doamnă din Filipine care ne ajută de aproximativ nouă luni. Iniţial, ea a venit cu scopul de a ne ajuta cu menajul, dar este extraordinar de pricepută şi de utilă şi când vine vorba de bebeluş. E calmă, atentă şi de încredere. Limba nu este un impediment, dimpotrivă. Vedem asta ca o oportunitate să înveţe copiii, de mici, limba engleză.

Acum, mai degrabă, mă simt mai obosită decât imediat după ce am născut. Cum ar veni, e normal după şase ani de burţi, naşteri şi alăptări”, a spus Adela pentru cei de la viva.ro, îm urmă cu ceva timp.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies