Home Stiri Adela Popescu, „mustrată” de soțul său. Ce îl nemulțumește pe Radu Vâlcan

Adela Popescu, „mustrată” de soțul său. Ce îl nemulțumește pe Radu Vâlcan

autor Negriu Elena
845 vizualizari

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează, de zece ani, unul dintre cuplurile de succes din showbiz. Cei doi sunt soț și soție de patru ani și au împreună doi băieți, Alexandru și Andrei.

Aceștia trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste și se feresc de scandalurile în care sunt implicate, de regulă, persoanele publice.

Cu toate acestea, ca în orice cuplu, mai există și situații care stârnesc nemulțumirea, iar în cazul lor, Radu Vâlcan este cel care o „mustră” frecvent pe Adela Popescu.

„Fără glumă, am ajuns să mă certe ca pe un copil mic: «Iar ți-ai uitat cheile acasă? Nu mai pot, nu mai pot cu tine».

Așa-mi face. Mă ceartă că-mi uit cheile, că-mi uit buletinul”, a spus Adela Popescu pentru VIVA!.

„Suntem amândoi extrem de responsabili. Din fericire, copiii au un program stabilit deja. Cel mic, Andrei, la el cam știm orele la care trebuie să se culce, știm cât trebuie să doarmă.

Știm când trebuie să-l ducem pe Alexandru la grădiniță, știm când trebuie să-l luăm. Acum, fără glumă, suntem foarte relaxați”, a completat Radu Vâlcan.

Adela Popescu a dezvăluit și cum a decis soțul său să se radă în cap.

„Eu am privit cu bucurie vestea schimbării, dar s-a întâmplat în felul următor. Am și râs. Eram într-o seară la masă cu Cove și cu soția lui, Florica, și Cove îi spunea lui Radu:

«Măi, Radule, tu ești un bărbat extrem de atrăgător, iartă-mă că-ți spun, de la bărbat la bărbat. Nu mai fi așa de discret, du-te, fă și tu poze la sala de sport, la plajă, arată-ți mușchii.»

Ați văzut, Radu e destul de discret, din toate punctele de vedere. Nu știu ce i-a făcut, ce i-a zis , că noaptea, când am ajuns acasă, eu m-am culcat, el s-a ras în cap.

Cove zice: «Ia, uite, bă, ce i-am zis eu și ce a înțeles el! ». Exagera acum, el voia de mult timp să se radă în cap, a coincis cu acea seară.

Mie mi se pare că dă dovadă că e un bărbat care are încredere în el în momentul în care se rade în cap.

E ca la o femeie, că noi totuși punem preț pe felul în care ne aranjăm părul. Adică o apariție mai reușită sau mai puțin reușită e și în funcție de cum ne stă părul…

În momentul în care te razi în cap înseamnă că tu ai foarte multă încredere în tine și cred că asta reiese din gestul lui”, a mai povestit Adela Popescu.

Sursa: viva.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies