HomeStiri Adela Popescu, nemulțumită de cum se comportă Radu Vâlcan în relație: „Şi o face în continuare”

Adela Popescu, nemulțumită de cum se comportă Radu Vâlcan în relație: „Şi o face în continuare”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 983 views 3 minute timp de citit

Adela Popescu a spus, de curând, în cadrul emisiunii pe care o prezintă, că nu primește cele mai frumoase cadouri din partea soțului ei, în ciuda faptului că i-a atras atenția asupra acestui aspect de ceva timp încoace.

„Eu am primit multe cadouri neinspirate, culmea, din partea soţului meu. La începutul relaţiei, cumpăra tot felul de chestii, îmi era ruşine să îi spun. Îmi făcea cercei din colier, genul ăsta de cadouri.

12De vreo 3 ani, îmi cumpără parfumuri, şi i-am zis: «nu îmi plac!». Şi o face în continuare… Nu ştiu care e motivul, eu folosesc un singur parfum”, a spus Adela în cadrul emisiunii Vorbește Lumea.

„Nu e deloc un bărbat romantic. În sensul clasic. Sau poate e, dar nu îi plac clișeele. Sau poate e timid și fuge de momente ce nasc sentimente foarte intense, că nu prea știe ce să facă cu ele. Nu își amintește ziua nunții. Cadoul de ziua mea mi-l dă cu o săptămâna înainte, fără vreun ambalaj special sau felicitare. Sunt șanse să uite și de flori. Nu mă «scaldă» în complimente. Nu îmi spune zilnic «te iubesc». Nu îmi spune «femeia mea». Nu m-a așteptat niciodată cu lumânări și cada plină cu petale de trandafiri. Nu mă mângâie în somn.

13În schimb, astăzi, pentru că m-a văzut obosită, mi-a zis: «Distrag eu copiii, du-te sus și culcă-te». Îmi aduce cireșe și pepene când vine de la alergat. În fiecare zi! Când nu e sezon, cafea și pâine caldă. Îmi lasă întotdeauna ultima bucățică de mâncare din farfuria lui, asta după ce eu am terminat deja tot ce era în a mea.

14Îmi gătește ce știe că îmi place. Uneori, mă duce cu mașina doar «ca să mai stăm și noi de vorbă». Când mănâncă usturoi, doarme în altă cameră. Și, chiar acum, deși eu sunt sus de ceva timp și aud ce haos e jos, nu vine să mă «trezească» și nici nu îi trimite pe cei mici peste mine să o facă. Dar, pentru că și eu îl iubesc, o să cobor să îl salvez și să mâncăm împreună. Pentru că știu că nu a mâncat nimic de dimineață și nici nu o va face fără mine”, a spus Adela Popescu pe pagina sa de Instagram.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed