Adela Popescu, nopți nedormite din cauza băiețelului: „Mă dau cu capul de pereți”

Share

Adela Popescu a povestit într-o postare pe blogul personal despre nopțile nedormite din cauza băiețelului ei. Acestuia îi ies primii dințișori.

adela-popescu-nopti-nedormite-din-cauza-baietelului-ma-dau-cu-capul-de-pereti

Dințișorii celui mic par să fi tulburat apele în familia Adelei Popescu. Vedeta, care este căsătorită cu Radu Vâlcan, a mărturisit că erupția dentară a mezinului familiei nu o mai lasă să doarmă noaptea. Cu toate acestea, ea este fresh în fiecare apariție de la tv. Adela Popescu a povestit pe blogul personal despre perioada prin care trece.

„Suntem în plină erupție dentară. Doi dințisori jos and more to come. Mai știți când vă spuneam că se trezește de patru ori pe noapte? Istorie! Un vis frumos! Dulce amintire! Un gând însă mă face să merg mai departe cu optimism. În loc să mă dau cu capul de pereți că puștiul face din noapte zi, mă bucur la gândul că măcar eu am antrenament. Și ca s-o zic pe aia dreaptă, îmi râde inima în mine de-a dreptu’ când mă gândesc că la cât de grele au fost nopțile până acum pentru mine, această erupție dentară este pistol cu apă, față de cum resimt perioada asta mamele copiilor ce au dormit perfect până acum”, a scris vedeta pe blogul său.

Postarea care a fost distribuită pe Facebook a strâns sute de comentarii. Mămicile care o urmăresc au ținut să împărtășească din experiența lor. Ba mai mult, acestea i-au dat și sfaturi vedetei, pentru a trece mai ușor peste perioada erupției dentare…

„Noi am fost norocoși din punctul ăsta de vedere, a dormit dintotdeauna bine și cu treziri puține peste noapte, iar erupția dentară am trecut-o excelentă, nu am avut nicio problemă”, „Nici nu am simțit diferența la cum se comportă micuța mea când au ieșit dințișorii. Și acum are șase. Au început de la șase luni să iasă”, „Mai rău a fost când a început să meargă de-a bușilea că se trezea noaptea și făcea exerciții”, au scris mămicile în comentariile postării.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news