HomeStiri Mondene Adela Popescu, prima reacție despre sexul copilului

Adela Popescu, prima reacție despre sexul copilului

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/01/Adela-Popescu-prima-reactie-despre-sexul-copilului-2.jpg

Recent, Adela Popescu a dezvăluit că este însărcinată pentru a treia oară. Fosta prezentatoare deja a intrat în ultimul trimestru de sarcină și, deși știe ce sex are copilul ei, încă îi ține pe fani cu sufletul la gură.

Adela Popescu, prima reacție despre sexul copilului in Stiri Mondene

În acest moment, Adela, Radu și cei doi copii au plecat în vacanță. Aceștia au decis să se bucure de soarele și plajele din Maldive, departe de întreaga agitație de la noi. Pe contul său de Instagram, Adela le arată fanilor ce face ea pe tărâm exotic, dar și peisajele de vis din mijlocul Oceanului Indian.

În dreptul unei fotografii în costum de baie, fosta parteneră a lui Cove a scris „Fetiță? Băiețel?”, iar internauții așteaptă cu sufletul la gură momentul în care vedeta le va spune ce așteaptă.

Adela Popescu, prima reacție despre sexul copilului in Stiri Mondene

În urmă cu ceva timp, Adela a scris pe blogul său despre viața cu doi copii mici, recunoscând că nu este deloc ușoară. „Într-o casă cu doi copii mici, nimic nu mai e cum a fost sau cum ar trebui să fie. Timpul se dilată până îi vezi dormind și se comprimă când sunt veseli și liniștiți. Dacă până acum îmi era destul de ușor să vă descriu viața noastră, acum este atât de schimbătoare și dinamică și de cu susul în jos uneori, încât nu pot fi coerentă într-un text. Și nu de oboseală, căci cu aceea am învățat să trăiesc și să o accept ca pe un fapt imposibil de schimbat, ci pentru că nimic nu este previzibil, ordonat, coerent.

Adela Popescu, prima reacție despre sexul copilului in Stiri Mondene

În casă e mereu HAOS, o persoană nu prea le poate face față amândurora, motiv pentru care, foarte rar, eu și Radu am mai apucat să ieșim pe «romance» undeva. Insistăm cu un vinuț, un pește la cuptor, dar rareori găsim zece minute în care să putem vorbi numai noi despre noi. Serile sunt greuțe. Copiii obosesc, devin irascibili și, ce să zic, dă-i și plângi, tragi, aruncă. Cu toate astea, una peste alta, avem un sentiment tare fain că suntem compleți și că sigur vor veni și perioade mai ușoare”, a scris Adela, conform celor de la elle.ro…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed