Home Stiri Adela Popescu, primele declarații despre plecarea lui Cove de la „Vorbește Lumea”

Adela Popescu, primele declarații despre plecarea lui Cove de la „Vorbește Lumea”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 755 views 2 minute timp de citit

Adela Popescu s-a reîntors la cârma emisiunii Vorbește Lumea, după o pauză de mai bine de jumătate de an. Aceasta a făcut câteva afirmații și despre plecarea lui Cove, cel care i-a fost alături pe platourile de filmare atâta vreme.

„Știu că vă surprinde lipsa scumpițelului meu Cove, este absolut normal. Toți îl iubim, îl prețuim și îi vom duce lipsa. Te iubim, Cove! Dar viața merge mai departe, iar prieteniile adevărate nu se destramă, tu știi ce spun”, a spus Adela Popescu, potrivit playtech.ro.

„Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viata noastră și sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că, începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii «Vorbește Lumea».

A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă aștept în continuare la teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte”, a spus Cove în urmă cu doar câteva zile.

Lora i-a ținut locul Adelei câteva luni, dar a renunțat și ea în urmă cu mai multe săptămâni. „Dragii mei, încep prin a vă spune tuturor: Mulțumesc! A fost o perioadă frumoasă, în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineții, în care am povestit și în care m-ați cunoscut mai bine…

De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas-bun din locuri care ne-au adus zâmbete. Acum, că programul meu este tot mai încărcat, am decis, alături de colegi, ca, odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty. În plus, vom începe promovarea filmului «Pup-o, mă! 2». (…) Aproape de mine puteți rămâne prin rețelele sociale”, le-a spus artista fanilor.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies