HomeStiri Adela Popescu, primele detalii despre al treilea copil

Adela Popescu, primele detalii despre al treilea copil

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views 2 minute timp de citit

Adela Popescu și Radu Vâlcan au deja doi băieți, dar se pare că nu vor să se oprească aici. Prezentatoarea de la PRO TV a declarat că, în ciuda faptului că le este extrem de greu cu cei doi copii, tot și-ar mai dori încă unul, deoarece nimic nu se compară cu sentimentul de a fi părinte.

12

Cei doi au realizat prima ședință foto în patru, pentru numărul din februarie al revistei Unica. Mai mult decât atât, soția lui Radu Vâlcan a vorbit despre căsnicia pe care o are împreună cu acesta, dar și despre copiii lor. „Momentan, credem că avem o familie mare, de abia ne găsim momente de respiro cu doi, cu trei pare absolut imposibil”, a spus actrița.

13

„Ne mai dorim încă un copil, nu știm când se va întâmpla asta. Adela are o vorbă: «Simt că lucrurile nu sunt încheiate». Deși nu ne este ușor nici acum, când vedem ce avem lângă noi, simțim că mai vrem”, a declarat Radu Vâlcan, demonstrând că, peste ceva timp, va apărea și al treilea copil.

14

În cadrul unui interviu acordat site-ului cristinastanciulescu.ro, Adela a vorbit despre căsnicia sa cu Radu, menționând că sunt extrem de diferiți, dar se completează perfect. „Radu este foarte dificil, dar, pe cât de dificil este, pe atât de mult îmi dă mie ce am nevoie. Este un om antisocial, eu nu. El, dacă stă de vorbă cu cineva, stă de vorbă fiindcă îi place persoana respectivă. Nu are nicio jenă să facă exact ce simte. La început asta m-a deranjat, apoi mi-am dat seama că el este, de fapt, întru totul dedicat mie și familiei noastre și că tot ce vede în viitor suntem numai noi, cei ai lui. În rest, niciodată și în niciun context nu m-a pus în vreo situație neplăcută”, a mărturisit vedeta…

Sursa

Sursa

Loading RSS Feed