HomeStiri Mondene Adela Popescu, probleme în vacanță. Ce a pățit vedeta

Adela Popescu, probleme în vacanță. Ce a pățit vedeta

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Adela Popescu, probleme in vacanta. Ce a patit vedeta 1 in Stiri Mondene

Adela Popescu și soțul său, Radu Vâlcan, au fost de curând în vacanță cu cei doi copii, Andrei și Alexandru. Aceștia au petrecut o perioadă minunată în Cipru, dar care nu a fost însă lipsită de incidente, întrucât o vacanță în care sunt prezenți și copiii mici reprezintă întotdeauna o provocare.

Adela Popescu, probleme in vacanta. Ce a patit vedeta 1 in Stiri Mondene

Frumoasa vedetă a povestit pe blogul său detalii despre ce a pățit în vacanță, mai exact cu ce probleme s-a confruntat în legătură cu cei doi copii, dar și cum a reușit să treacă cu bine peste momentele mai puțin plăcute.

„Totul este o preocupare permanentă de a le face pe plac, de a-i face să se simtă bine. Fă pipi, dă cu cremă, pune băscuța, aripioarele, schimbă tricoul, dă mașinuța, pune-l la masă, spală-l pe mâini, dă cu cremă, spune 200 de povești până adoarme, schimbă-l iar de plajă, cremă, ia colacul, pune-l în scaun, distrage-l până ajungeți la cârciumă, explică, cântă, nu te uita pe telefon că îl vrea și el, alăptează-l pe celălalt, schimbă-l, dă-l cu cremă, comandă tot meniul până găsești ce îi place, crize în magazin, tăvălit, cumpără a șaptea maimuțică, băiță, pijamale, povești, nani.

Adela Popescu, probleme in vacanta. Ce a patit vedeta 2 in Stiri Mondene

Ce să zic, poezie. Singurul moment de liniște era acela în care, când îl aveam doar pe Alexandru, dormea. Atunci, dacă nu adormeam și eu lângă el, îmi luam o cafea și stăteam singură și fericită la plajă”, a scris Adela Popescu.

Îndrăgita blondină a precizat și la ce concluzie a ajuns în urma acestei experiențe.

„Nu spun, acestea de acum sunt pline de însemnătate și nu îmi imaginez că ar mai putea fi altfel, nici nu îmi doresc, dar ce să o mai dăm cotită, acum putem numi o vacanță reușită atunci când nu te-ai certat prea des cu soțul și copiii nu s-au îmbolnăvit.

E nevoie de o foarte bună organizare, astfel încât să reușești să faci că totul să fie cât de cât posibil”, a adăugat aceasta pe blogul său…

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed