Home Stiri Adela Popescu rămâne pe cont propriu în Republica Dominicană

Adela Popescu rămâne pe cont propriu în Republica Dominicană

autor Mirela
139 vizualizari
  • Adela Popescu este plecată de câteva săptămâni în Republica Dominicană.
  • Alături de Cabral, aceasta filmează cel mai nou sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.
  • Adela a decis să își ia întreaga familie cu ea, pentru a sta cu ea cât mai mult timp.

Adela Popescu este plecată de câteva săptămâni în Republica Dominicană. Acolo, alături de Cabral, aceasta filmează cel mai nou sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Deoarece nu mai are parte de concediu anul acesta, întrucât filmările pentru show-ul din Republica Dominicană au început imediat după ce aceasta a luat câteva zile de pauză de la emisiunea „Vorbește Lumea”, Adela a decis să își ia întreaga familie cu ea, pentru a sta cu ea cât mai mult timp.

Pro TV a acceptat condițiile puse de Adela Popescu

Cei de la Pro TV au acceptat, motiv pentru care i-au plătit acesteia o bonă, dar și o vilă în care să stea Adela, Radu și cei trei copii, alături de bonă. Câteva săptămâni, cei cinci au fost împreună, dar, în viitorul apropiat, peste doar câteva zile, Radu și cei doi băieți mai mari se vor întoarce acasă.

În tot acest timp, Adela va rămâne în Republica Dominicană, alături de mezin și de bonă. Deși Adela și Radu Vâlcan sperau ca șederea lor să fie mai îndelungată, Radu și cei doi copii mai mari vor trebui să se întoarcă, deoarece fiul cel mare începe școala.

Radu și soția lui nu mai au așa mult timp pentru ei

„Escapade în doi nu am avut. Am avut la un film sau la un teatru sau la o întâlnire cu prietenii, dar destul de rar. Altfel, escapadele noastre în doi sunt după ce adorm copiii și coborâm în living și, de multe ori, stăm amândoi în liniște, bem un pahar de vin. Alea sunt escapadele noastre în doi. (…).

Ultimul city break în doi a fost în Dubai, când Andrei avea un an și șapte luni. Cu acea ocazie l-am și înțărcat și, la câteva luni după aceea, am și rămas gravidă iar. Deci acum aproape doi ani. Adică nu mai avem timp așa să ne construim relația aceea. Acum, cum prindem câte un pic de timp, printre momente, dar, cu siguranță, suntem ok”, a spus Adela Popescu, potrivit impact.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies