Home Stiri Adela Popescu recunoaște că este geloasă

Adela Popescu recunoaște că este geloasă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1k views 3 minute timp de citit

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” recunoaște, totuși, că este geloasă și dezvăluie modurile prin care Radu o liniștește de fiecare dată.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt împreună de șapte ani. Moderator la „Insula iubirii”, Radu Vâlcan, soțul artistei, este înconjurat mereu de femei de-a lungul filmărilor, iar actrița recunoaște că este geloasă, dar și conștientă totusi de încrederea pe care trebuie să o aibă în soțul ei.

adela-popescu

Ea a dezvăluit cum o liniștește Radu în momentele ei de gelozie și speră că nu a existat nicio fată pe insulă care să îl ispitească pe Radu: „Am mai fost geloasă, dar el un stil așa de frumos de a mă liniști încât eu am așa mici porniri și îmi spune ce vreau să aud și mă liniștesc imediat. Noi avem chiar o relație sănătoasă, din punctul meu de vedere, și ne povestim multe lucruri. Știu că nu ar strica ce avem noi acum.Este o regulă a jocului să nu intre în contact cu cei prezenți pentru că nu poate să își păstreze integritatea. El acolo îi ajută pe concurenți să își dea seama dacă sunt într-o relație bună, iar pentru a putea să facă asta trebuie să fie imparțial. E o regulă în emisiune, el stă tot timpul separat de ei, dar acum nu știu, s-or fi dat și nu mi-a zis… bine a făcut că nu mi-a zis, de ce să stau neliniștită?”, a spus Adela.

Mai mult, Adela a dezvăluit secretul relației lor: E foarte diferită. La început eram foarte îndrăgostiți și era altceva, știe toată lumea că începuturile sunt speciale. Dar acum relația noastră este mult mai profundă. Cred că orice relație se transformă. Lucrurile pot să meargă într-o direcție bună și într-o direcție greșită, chiar și într-o direcție greșită sunt cupluri care rezistă. Este nevoie ca și separat și împreună să se acumuleze experiențe noi și să îți dorești să fii mai bun pentru celălalt, în primul rând pentru noi, dar și pentru celălalt…

Dimineața, când poate Radu, mă aduce el la «Vorbește lumea» și nouă ne place și timpul acela petrecut împreună, considerăm că este bun pentru noi. Este important să povestim, să ne bem cafeaua împreună, să ne gândim ce mai avem de făcut. Dar lucrurile astea trebuiesc făcute. Seara, de exemplu, eu că alăptez nu beau alcool, dar în același timp nu am renunțat la obiceiul de a sta pe terasă, el își pune un pahar de vin, de proseco, iar eu stau lângă el. Încercăm împreună să ne găsim timp pentru noi”, a mai povestit Adela.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies