Adela Popescu recunoaște cu ce probleme s-a confruntat în Republica Dominicană, deoarece a plecat cu fiul cel mic

Share

  • Adela Popescu este plecată în Republica Dominicană, de câteva luni, pentru a filma „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.
  • Deoarece nu putea să își ia concediu și să plece într-o vacanță împreună cu Radu și cu cei trei copii, aceștia au venit cu ea.
  • Cei doi prezentatori s-au lovit de unele probleme extrem de serioase.

Adela Popescu este plecată în Republica Dominicană, de câteva luni, alături de Cabral, pentru a filma „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Deoarece nu putea să își ia concediu și să plece într-o vacanță împreună cu Radu și cu cei trei copii, aceștia au venit cu ea.

Cu toate acestea, cei doi prezentatori s-au lovit de unele probleme extrem de serioase, deoarece lucrurile care ar fi trebuit să ușureze treaba nu au putut fi rezolvate la timp.

Adela Popescu nu a putut pleca alături de bonă, din prima zi

Adela Popescu a povestit faptul că bona copiilor ar fi trebui să ajungă în Republica Dominicană în aceeași zi cu ea. Din cauza faptului că ea este din Philippine , a durat mai mult decât ar fi crezut ca documentele ei să fie gata.

Așadar, Adela, soțul ei și cei trei copii au plecat în Republica Dominicană, singuri. Odată ajunși acolo, Adela și Radu și-au dat seama de faptul că nu se pot descurca singuri, deoarece era extrem de dificil, iar tot greul cădea pe Radu, deoarece Adela era la filmări.

Cu toate acestea, au găsit o bonă intermediară, în Republica Dominicană, până când bona lor a putut veni. Chiar și așa, situația a fost greu de gestionat, deoarece femeia respectivă nu reușea să îi ajute pe cei doi.

Mezinul familiei a devenit foarte anxios

„Era foarte anxios, plângea foarte mult și ea, pur și simplu, se așeza pe canapea, bebelușul pe covor. Eu nu spun acum că fata aceea nu avea intenții bune, dar, pur și simplu, sunt oameni care nu au tact, nu li se potrivește asta.

Între timp, a venit și bona noastră din România, dar, chiar și așa, a durat câteva zile până când copilul a scăpat de acea anxietate”, a spus Adela, în mediul online.

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news