Adela Popescu, reinfectată cu noul Coronavirus

Share

După ce s-a infectat cu noul Coronavirus, la scurt timp după ce l-a adus pe lume pe cel de-al treilea copil, Adela Popescu s-a reinfectat. Aceasta a fost înlocuită la PRO TV și așteaptă să se facă bine, pentru a putea reveni la viața obișnuită.

„Am două teste pozitive.  Mă simt mai bine decât data trecută. Îmi curge nasul și gâtul mă doare. Nu sunt daună totală. Îți mulțumesc foarte mult că ești acolo, în platou! Mi-am dorit foarte mult să vii tu. I-am spus și Andreei asta”, a spus soția lui Radu Vâlcan în timpul emisiunii care, momentan, este moderată de Cabral.

„M-am simțit rău, așa că am făcut testul Covid, care, din păcate, a ieșit pozitiv. Acum umblu cu mască prin casă, pentru a proteja bebelușul. Ceilalți doi băieți sunt la bunici. Îmi pare rău că nu sunt acolo cu voi însă timp de două săptămâni, ne vom vedea în această ipostază. Urma să fac vaccinul, dar am așteptat să treacă o perioadă după naștere.

Sunt în prima zi, m-au lovit simptomele, ma gândesc la toate variantele, cum să aerisesc, cum să mă descurc cu bebelușul. Aș vrea să te duci la Obor și să-mi cumperi o porție de Chasselas?! Sunt strugurii mei preferați”, a spus Adela în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, în toamna anului trecut.

„Nu știu dacă v-am zis, dar și Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțu’, cel de două luni. Și am tras așa o sperietură, dar acum suntem bine toți. De două zile, suntem bine toți, de aia mi-a revenit și culoarea în obraji. Îți dai seama, ăsta mic are două luni, nu știam cum reacționează la febră, era destul de ciudat, dar acum suntem foarte bine. Ne gătim acasă în fiecare zi”, a mai spus Adela pe pagina sa de Instagram.

Sursa

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news